Van egy tanár az iskolában, akit nagyon szeretek. Ő a példaképem. Szerintetek mondjam el neki, hogy ő a kedvenc tanárom?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 5. 15:46
1/10 anonim válasza:
Szerintem elmondhatod neki de csak akkor ha ő is kedvel téged. Különben olyan lenne mintha nyalizni próbálnál
2/10 A kérdező kommentje:
Köszön a választ.
2015. ápr. 5. 17:39
3/10 A kérdező kommentje:
Egyéb ötletek?
2015. ápr. 5. 17:39
4/10 adeldem1885 válasza:
Ne úgy mondd el hogy te vagy a kedvenc tanárom,hanem mély érzéssel és szeretettel.fontos hogy a szemébe nézz és ketten legyetek csak és kérd meg szépen hogy ne mondja el senkinek.
mert ha ezt más tanár is megtudja annak nem lesz jó vége.
5/10 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: én is ettől félek.Köszönöm a válasz. Még?
2015. ápr. 5. 19:40
6/10 A kérdező kommentje:
Légyszi még tanácsokat.
2015. ápr. 5. 20:20
7/10 anonim válasza:
Nyugodtan elmondhatod neki hidd el. Persze ez attól is függ-szerintem- hogy hányadikos vagy, hiszen egy alsó tagozatos tanuló szájából ez édesen, hangzik, de pl.: egy gimnazista szájából már nyalizásnak és gyerekesnek tűnhet. Ha megírnád hányadikos vagy akkor én is egy jobb választ tudnék írni neked :) .
8/10 anonim válasza:
Akkor mondd el csak, ha elballagtál.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2015. ápr. 7. 13:12
10/10 A kérdező kommentje:
Egyéb?
2015. ápr. 10. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!