Szerintetek váltsak pszihológust vagy ne?
Figyelt kérdés
Évek óta dolgozok azon,hogy erősebb jellemet varázsoljak magamból.Az utóbbi alkalommal kijelentette a pszihiáter,hogy könnyű engem kötélen rángatni,meg a nagyszájúakkal szemben nem tudom magam megvédeni.Ez szerinte változtathatatlan.Ez anyukám nevelésének köszönhető ő szerinte,mert gyerekkoromban domináns emberként volt mellettem.A pszihológus szerint ezt fogadjam el.Csak a mai világban kellő dominálás nélkül nem lehet létezni.2015. ápr. 2. 16:42
1/2 anonim válasza:
Akkor bocs, de mit dolgoztatok évekig ha ott vagy a kiindulópontnál és a probléma nem javult? Minél tovább jársz hozzá, annál tovább fizeted, persze, hogy nem célja hamar segíteni. Cseréld le.
2/2 anonim válasza:
...vagy próbálj önállóan dolgozni magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!