Nem érzem magam nőnek, mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
lábtól csípőig elég lányos vagyok (széles csípő, keskeny derék, hosszú, vékony lábak) de onnantól felfelé erősen androgün beütésű a testem (lapos mell, férfias állcsont, széles váll).. ezt eddig a hosszú hajammal és tömött melltartóval próbáltam kompenzálni, de elegem van ebből. nem érzem magam nőnek! ez normális? mit tegyek??2015. márc. 29. 21:39
1/2 anonim válasza:
Nálam is hasonló a helyzet. Lábam nem hosszú, de formás, fenekem rendben, csípő széles, derék vékony, de mellem semmi, és az aránytalan pocakom is nagyobb tőlük. :/
De hidd el, attól még, hogy széles a vállad (naés? ha a csípőd is az, akkor oké, semmi baj a széles vállal, homokóra!) is nő vagy!
Viselj olyan ruhákat, amik kiemelik a lábadat, csípődet, fenekedet, és meglátod majd, hogy te is csinos vagy, és igenis meg fognak fordulni utánad a pasik! :) Te csak higgy magadban. Ha sminkelsz, akkor pedig próbáld a szemedet inkább kihangsúlyozni.
Amúgy egy nőnek nem a mellétől lesz nőies az alakja, hanem a széles csípőtől!
Babát szoptatni kis mellből is lehet, meg megszülni keskeny csípővel nem. ;)
2/2 A kérdező kommentje:
"Pasi" dolgokat es a szoptatast ne keverjunk bele, egyik sem befolyasol semmit szamomra. Belul sem erzem magam nonek, nem csak kulsore :o !
2015. márc. 29. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!