Szerintetek vámpír vagyok? (Komoly válaszokat kérnék. ) A többi lent!
Sziasztok! Szerintetek vámpír vagyok?
1. A sötétséget sokkal jobban szeretem mint a fényt.
2. Ha vérzek (pl.: az ujjam) mindig elkezdem nyalogatni a véremet és inni.
3. Nagyon gyorsan futok.
4. Nagyon jó a hallásom.
5. Nagyon jó a szaglásom.
6. Nagyon éles a látásom (egyszer a kocsiból eltudtam olvasni a plakátot úgy, hogy kb 15 méterre voltam tőle)
Komoly válaszokat várnék! Előre is köszönöm a válaszokat! Nem zavar az aki nagyon rosszúl áll ehez a témához, de előre megkérem, hogy ha valamit szeretne írni, akkor azt légyszíves szépen írja és ne durván! :)
1. A sötétséget sokan szeretik jobban, ettől még nem lesz valaki vámpír.
2. Ha az ember megvágja a kezét, ujját, sokaknál reflex, hogy azonnal a szájukba veszik, és ízlés kérdése, van aki szereti is az ízét.
3. Az olimpikonok sem vámpírok.
4. Jó adottság, örülj neki.
5. Szintúgy örülj, csak néha nem túl élvezetes.
6. Ehhez sem kell szuper erő, muglik is rendelkeznek az átlagnál jobb látóképességgel.
Szóval, nem, nem valószínű, hogy vámpír lennél, csak érzékenyebbek az érzékszervekkel, és jó lábizomzattal vagy megáldva. Ha vámpírrá változnál azt észrevennéd, első jel, egy sápadt ember, akinek a fogai a nyakadba fúródnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!