Van egy lány a suliba roma, és nagyon utálom. Ma a szájára vette anyut. És megtéptem, de ő is engem rendesen. Hogy verjem meg mégjobban? Valami mozdulatok le lehet írni: D Köszcs.
Ott a pont.
Elhűlve nézem a sok válaszadót, akik még képesek tanácsot adni egy ilyen baromsághoz... emberek, ébresztő! Szerintetek normális az, hogyha valakinek beszólnak, akkor az rögtön nekiugrik a másiknak? Minek kell igazat adni egy ilyen agresszív mitugrásznak, aki azt sem tudja, mit jelent az, hogy "zsidó"? Erre kell nevelni a gyerekeket, hogy üssék agyon a másikat, ha valami nem tetszik? Beszóltak neki, és akkor mi van. Az sem normális, hogy ezen így felkapja a vizet, és nekiáll gyakorikérdéseken pattogni, hogy ő milyen menő. A valóságban meg egy harminckilós kis töpszli, aki megpróbál felnőttet játszani, és nagyon rosszul csinálja. Na ne már...
Gonosz kopasz apukám van, ezért távolságtartó vagyok, nem nagyon bízok meg ismeretlen színesbőrűben. Én is bevertem egy kisebbségi osztálytársamnak mert leqrvázott és a családomról is beszélt, amit nem tűrök. Másnap suli után az ANYJA tépett meg. Azóta elém jön a húgom és hozza a kutyát.
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!