Roli995 kérdése:
Miért kell kitenni egy kamerával őrzött területre azt, hogy "Kamerával őrzött terület"?
Figyelt kérdés
úgy gondolom, hogy még így azt az embert talán el lehetne elkapni, aki hajlamos lenne a lopásra. jó, esélyes, hogy nem veszi fel az arcát, de talán.2015. márc. 25. 19:05
1/8 anonim válasza:
Ha nem írod ki, hogy kamerával őrzött a terület, akkor a tolvaj fog téged feljelenteni, hogy az engedélye és a tudomása nélkül kameráztad őt, a tolvajt meg még akkor sem fogják lecsukni, ha felvétel készült a bűncselekményről.
2/8 anonim válasza:
Mert az a cél, hogy minél kevesebben lopjanak. Nem az, hogy Isten kénköves esőjével megbüntessük, aki lopott.
3/8 anonim válasza:
Ez mekkora sz.r ,hogy a saját területemen nem kamerázhatok ,mert a betörő feljelnt ?!
4/8 A kérdező kommentje:
hát rohadjon meg(már bocsánat), ne jöjjön be hozzám.. nem hiszem el, hogy ezt a rendőrök meg más rendvédelmi ember ezt elnézné, hogy a tudomása nélkül felvettem az embert majd rájött, hogy van kamera a területen. és ezért én vagyok a szemét, mert védem a területem
2015. márc. 26. 22:38
5/8 A kérdező kommentje:
hogy az a mocskos gazda levideózott miközben lopni akartam tőle.. máshova nem tudtam menni, mert ott ki volt írva, hogy "kamerával őrzött terület.
2015. márc. 26. 22:40
6/8 anonim válasza:
Ez Magyarország! Az USA-ban bezzeg kamera se kell, mert ha látod, hogy jön a betörő, nyugodtan lelőheted.
7/8 anonim válasza:
És akkor mi van a tolvajkergetőkkel? Ők azt is felveszik, akiben nem biztosak. Rajtuk is lóg egy tábla, hogy kamerával őrzünk területet? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!