Mi hasznosat tehetnék, ha legszívesebben kinyírnám magam?
Ha aszexuális vagy, mégis miért a szerelem, szex kategóriába írtál ki egy olyan kérdést, aminek semmi köze se a szerelemhez, se a szexhez?
Ha problémáid vannak, irány egy szakember! A szorongást is lehet oldani, csak dolgozni kell vele. Ha szociofóbiád van, akkor meg főleg kezdeni kéne vele valamit.
#1 Azért, mert nagyon is ebbe a témába tartozik.
Vagy inkább írjam a közlekedésbe?
Hát kicsit hülyén hangzik, de nekem a szorongáson és a depresszión a kockulás segített. :D Annyira rosszul voltam, kezeltek is, fél évig voltam itthon suliba se mentem. Aztán wow-on megismerkedtem egy tök jó fej sráccal összejöttünk, és azóta teljesen más ember lett belőlem, minden gondom elmúlt. :D Talán neked is csak barátokat kéne találnod, meg esetleg kapcsolatot, mert lehet hogy ez az utolsó dolog ami eszedbe jut, de a megfelelő embert biztos te is tudnád szeretni, csak még nem tudsz róla.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!