Baj ha lány létemre úgy viselkedek , mint egy fiú? (Bővebben lennt)
Szeretek a tanároknak visszafeleselni, laza vagyok és fegyelmezetlen. Utálok ünneplőt és szoknyát hordani, viszont imádok feketét viselni. Nem úgy viselkedem, mint a többi lány.Nem félek a nagyobb vagy velem egykorú fiúktól és lányoktól, többször vissza- vagy be is szólok nekik. Szeretek viccelődni a többiekkel, mint ahogy a legtöbb fiú szokta: (ártatlan gáncsolás, verekedés, veszekedés, fejdörzsölés a másiknak). 177 cm magas vagyok 13 écesen, kicsit súlyos, de egyáltalán nem vészes. A fiúkkal keveset szoktam lógni, inkább a lányokkal. De félek, hogy tiszta olyan vagyok, mint a fiúk. És hogy mivel ilyen vagyok mindenki megutál. Mit tehetnék?
Ha valaki ért ehez és bővebben írjak erről kérem írjon privibe.
Egyáltalán nem pozitív szerintem és nem hiszem, hogy egy normális fiú így viselkedik. Visszaszólni a tanárnak meg verekedni? Nálunk az ilyet elkönyveltük tirpáknak és nem barátkozott vele senki.
Én is mindig fiúkkal voltam (1-2 kivétellel), de ők nem vadállat módján viselkedtek, max. ugratták egymást. Nem hinném, hogy ez a huligán viselkedés normális lenne.
Szia! :) Én is ilyen vagyok, 13 éves vagyok és 170 cm. Általában csőgatyában járok és Vans-be, meg nagy és fekete pólókba. Sosem kaptam érte még le/beszólást. A tanároknak nem szoktam visszafeleselni,de a többieknek igen. Barátnőimmel szoktunk viccesen verekedni, de szoktunk menni együtt shoppingolni is. Káromkodni gyakran szoktam, de persze csak baráti körben. Nagyon szeretem a fiús játékokat, de ha te is szereted akkor neaggódj: a fiúk ezt nagyon csípik. :D Szerintem nincs ezzel baj, nem kell változnod, de talán a tanárokhoz való visszafeleselést hagyd el. :) A velünk egyidős (13-14 éves) fiúk meg még nem vonzódnak hozzánk, max. az idősebbek, de azok megértik,hogy ilyenek vagyunk. Egyébként kifejezetten vannak olyan fiúk, akiknek a "fiús" csajok jönnek be. :)
Puszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!