"Plázacica" lennék? (Többi lenn)
Még sose mondta rám ezt senki, csak olvasgattam gykn és leírták hogy milyen 1 plázacica és kicsit magamra ismertem...
póthaj vagy festett haj: festem/festettem ombrésra de nem olyanra hogy van 1 ,vonal' oszt onnét szőke hanem tényleg átmenetesre
szétvasalt haj: én is vasalom mert amúgy hullámos és feláll
fullsmink: sminkelek de csak ha pl pattanásos vagyok, és még azon kívül 1 kis spirál (abból is törölgetek le 1 kicsit)
hozzák viszik mindenhova: én főleg buszozok persze ha Anya ráér akkor levisz (kb heti 1max2)
ribis ruhák/ sok ruha/ márkás villogtatós ruha: viszonylag sok ruhám van de nem öltözködök közönségesen és a márkás cuccokról annyit hogy max cipő
a tanulmányi átlagom 3.6 ( a föci és a matek nem az erősségem)
nem vagyok az a tipikus csücsörítős selfies napi 3kép idézetalá- lány
nem váltogatom a pasikat, akit szeretek azt nagyon
Válaszokat megköszönöm
Üdv 15/l
Ezt még nem nevezném plázacicának, platina szőke, agyontöredezett, vasalt (és nem dús) haj. Erős piros rúzs, márkás (főleg air max) cipők, segg, mell kint.
....ilyeneket neveznék plázacicának, de nem nagyon tudom. A plázacicák általában bunkók szoktak lenni. Pl a Kertvárosba Száműzve című sorozatban, az a csaj, akit Tesa úgy utál, Deliát! Na ő.. Bocsi, ha megbántottalak/megsértettem valakit!
Ha engem zavarna, én megváltoznék. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!