Félsz a vérvételtől? (nemet és kort írjatok)
Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 21:01
1/27 anonim válasza:
Rendszeres véradó vagyok tehát nem félek! 28/l
2/27 anonim válasza:
igen mert még soha nem vettek vért..vagyis kiskoromban biztos, de nem emlékszek rá...
szóval én rettegek tőle :(
16L
3/27 anonim válasza:
NEM,tartósan beteg vagyok most jöttem haza a kórházból 1/2 hetet voltam bent és azalatt csak az egyik kezemen 11 vérvétel volt :O
13/L-
4/27 anonim válasza:
utolsó, te még hogy-hogy élsz? 11 vérvétel? :D :O
7/27 anonim válasza:
FÉLEK !! VALAKI MEGMENT??!!! :S
8/27 anonim válasza:
Igen, mert ha kicsit is nem elég vékony a tű, akkor flöpp, benyeli a testedet mindig.
9/27 anonim válasza:
Nem, bár amikor utoljára voltam, egy elég erőszakos nőhöz kerültem... csak úgy hirtelen megfogta a kezem, és már döfte is volna bele a tűt, én meg reflexből elrántottam egy kiáltás kíséretében :D 15/l
10/27 anonim válasza:
Nem félek, csak rühellem. Utálom a tűt, még a látványát is, az érzést meg kiváltképp. A vértől nem vagyok rosszul.
24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!