Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Leszbikus vagyok vagy biszex?...

Leszbikus vagyok vagy biszex? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Azt hiszem olyan 5-6éves koromban kezdődött mikor a szomszéd kislánnyal puszilgattuk egymás száját.simogattuk egymás haját.(volt még 1-2fiú akivel néha az ovi mosdójában puszilkóztunk de az csak 1-2 alkalom volt)ez úgy 3-4évig tartott a szomszéd kislánnyal...majd szünet volt úgy 10-14éves koromig aztán kamasz koromban jöttek a fiúk..volt nagyon sok próbálkozásom a párkapcsolatokra de szerelmes soha nem voltam max egyszer.inkább rajongás volt amit éreztem és egy ideig tartott is.pár hónapig-1évig.úgy gondoltam hogy egy párkapcsolathoz illetve házassághoz nem kell szerelem.elég ha tiszteled és szereted a másikat mint embert.de most megismertem egy lányt és azt hiszem szerelmes lettem belé..múltkor elment egy barátnőjével iszogatni és annyira féltékeny lettem h majdnem hánytam az idegtől..mellette nyugodt vagyok és kiegyensúlyozott de ha nem vagyok vele akkor minden sokkal nehezebb..nem tudom...érdekes érzés ez...nem éreztem még ilyet...
2015. márc. 6. 14:38
 1/5 anonim válasza:

Hát ezt neked kéne eldöntened...

Szereted a fiúkat? -Hetero

Szereted a lányokat? -Leszbikus

Mindegyiket? -Biszex

Nem olyan nehéz:)

2015. márc. 6. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem leszbikus vagy, de te érzed.
2015. márc. 6. 16:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Érzel szexuális és/vagy érzelmi vonzódást a nők irányába?

Érzel szexuális és/vagy érzelmi vonzódást a férfiak irányába?

Ha mindkét kérdésre igen a válasz, biszxuális vagy ( nem kell, hogy egyenlő mértékben vonzzon mindkét nem).

Ha csak egyikre válaszoltál igennel, akkor vagy heteró vagy leszbikus vagy... válaszodtól függően.

2015. márc. 6. 20:53
 4/5 A kérdező kommentje:
nem úgy van hogy megyek az utcán és megbámulok mindenkit.elismerem ha egy pasi pl jól néz ki de nem érzek semmit úgy különösebben.és elismerem azt is ha egy lány csinos.ha szép a haja vagy a ruhája.egy lányt ha csinos jobban megnézek.pl a hajszinét vagy a cipőjét.de intenzív érzelmeket csak a barátnőm tud kiváltani belőlem...egyszer azt hiszem éreztem vmit egy fiú iránt.de az inkább csak szenvedés volt mint szerelem..csak fájt az egész.semmi jó nem volt benne
2015. márc. 6. 21:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Nos, azt szerintem mindenki (szexuális orientációtól függetlenül) meg tudja állapítani, hogy valaki jól néz ki vagy nem. Női szemmel is lehet szép egy nő, anélkül, hogy vonzónak találnád. De ha vágysz is testi kontaktra, akkor gondolkozz el a dolgon.
2015. márc. 7. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!