Hogy lehet ezt elkezdeni?
Nem lehet kutyam...😨😨😨😨😨😨
Pedig nagyon nagyon nagyon nagyon szeretnek egyet de a szuleim nem engedik.13/l
Szoval egy blogot szeretnek irni a kutyakrol.
Ezt hogy lehetne elkezdeni?
Es megegx kerdes:mar nagyon nagyon kutyabolond vagyok...mar otthon is utaljak ha kinyitom a szam...mert minden masodik mondatom az hogy kutya...
Nagyon sok mindenk olvasok kutyakrol...es eleg sokmindent tudok roluk... Mar elterveztem h egy whippetem lesz meg meg sok kutyum...jol tanulok, es nem azert nem lehet kutyam mert a penztarca nem engedi hanem mert nem gondoljak h tudnam seteltatni (3 emeletes hazban lakunk az osszes emelet a mienk)
Szoval mamamnal meghalt most egy kutya😵😵😵akit nagyon nagyon nagyon szerettem es most lesz egy ujabb kutyus.Mivel mamam 500km-re lakik csak a szunetekben latom oket.es a kutyat...most marc. 30.-an megyunk haza mamamekhoz es meg lehet h nem lesz ott a kutya, es ezt ma tudtam meg es komolyan mondom kover konnyek hullottak, pedig nem akartam h sirjak...
Minden kocka osz.tarsamnak van kutyaja akik szinte semmmmmiiiit nem foglalkoznak vele...bezzeg en....
Kedves Kérdező!
A kérdésed teljesen zavaros, össze vissza beszélsz...
Először foglald össze, hogy mit is akarsz amúgy, aztán lehet kapni fogsz valami építő jellegű választ.
Hogy kell blogot irni?
Hogy kell elkezdeni?-_-
100%, hogy nem vagy 13 éves.
Azok helyesebben írnak.
És mik ezek a smiley-ek a kérdés elején? Nagyon stílustalanok!
Bocs telorol irom
Es a smiley azok meg kellenek😮😵😣😳😟😍😰😲😮😧😣😛😟
5-ös: nekem csak a tablet tölti be őket. A gép négyzeteket rak.
Kérdezőnek:
Szóval azért kell kutya, hogy blogolhass? -_-
Figyelj! Egy kutyának szabadság kell, nem pedig tömbházba sétáltatni. Egy kölyköt 2-3-4 óránként ki kell venni, de te 13 évesen 7 órát suliba vagy, szóval itt az egyik baki.
Nem vagy felelőssételjes, ezért nem engedik a szüleid. Ha nagyon akarsz állatot (bár, én még egy fűszálat se bíznék rád), akkor kezdj kisebbel. Pl. Hörcsög.
Felreerted
Azerr kell blog mert nem lejet kutyam-_-
Bocs
Csak most eppen nem olyan a lelki allapotom😩
Valami normalis valasz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!