Megvan mindenem megsem vagyok boldog. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van baratom,nala lakom,vannak barataim,grafikat tanulok amit imadok,majdnem mindent megkapok amit akarok...persze amit egy 16eves akarhat(ruhak,stb)
De megis ugy erzem h nem vagyok boldog.Gyakran sírok csak ugy magamnak,de nem tudom h miert.Tisztaban vagyok h ez depresszio is lehet.De megsem ertem az egezzet.Pl h mi valtsa ki ezt nalam.:(
2015. febr. 28. 18:07
11/12 anonim válasza:
Vagy ez, vagy Isten."
Mi a fäsz ne itt akarj téríteni ezt a barom hozzászólást.
12/12 anonim válasza:
Isten tudja betölteni ekkora baromságot még életemben nem hallottam találj magadnak valamit amit szeretsz csinálni amiért érdemesnek tartod, hogy élj és egy normális párt ennyi nem kell ide semmilyen kitalált istenbaromság amit 2000 éve leírtak egy fantázia könyvbe azóta kitudja hány idióta írta át és csak az érzelmileg és mentálisan labilis emberek kajálják be akiknek nincs annyi önbizalmuk, hogy magukba fektessék a hitüket egy fantáziaszär helyett.Csak higgy magadban és ha valamit elértél köszönd meg magadnak, hogy kitartottál ne azt, hogy "jaj köszönöm istenem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!