Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vertetek már el lányt, nőt?

Vertetek már el lányt, nőt?

Figyelt kérdés

aki vert, ütött már meg nőt, vagy lányt, az most bevállalhatja. mindegy milyen módon, egy pofon vagy egy irdatlan csapás egy szívlapáttal, vagy vizes kötéllel való regulázás...mindegy milyen formában, csak bántottak e már nőket.

én személy szerint MÉG nem. :)

2010. febr. 10. 18:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én lekevertem egy csajnak egy pofont!:D
2010. febr. 12. 19:53
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát kb. 4.-es lehettem, amikor a legjobb barátnőmmel össze verekedtünk, és szó szerint sorra pofoztuk egymást. egyszer ő egyszer én így ment kb 2 percig amikor 1 tanár szétszedett minket.. xD

13 éves lehettem amikor a csodák palotájába lepofoztam egyik osztálytársam.

Egy ci.gány lány megverte egyik barátnőm én meg csak, hogy tudja hol a helye és, hogy felvilágosítsam mit fog még kapni úgy megtéptem, hogy jó pár hajszála a kezemben maradt.

2010. febr. 13. 20:01
 13/16 anonim ***** válasza:
nos, az unokaöcsémmel szoktunk verekedni, én lány vagyok. :) régebben harapott, de már csak rugdos. :) van, hogy sírásig verem, mert nagyon fel tudja b@szni az agyam... :S
2010. febr. 15. 09:26
 14/16 A kérdező kommentje:

sírásig vered?:D:D

durva vagy:D

2010. febr. 23. 10:17
 15/16 anonim ***** válasza:

előző vagyok. :)

igen, de csak véletlenül... :S mert én mondom, hogy hagyja abba, vagy megverem, erre folytatja, én meg akaratlanul odacsapok neki, aztán összeesik, és sír. én meg: ne sírj, véletlen volt! meg mindenféle vicceseket mondok... :D

2010. febr. 27. 18:33
 16/16 A kérdező kommentje:
hahahahaha:D:D:D
2010. febr. 27. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!