Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Azon, hogy mindig álmodozom,...

Azon, hogy mindig álmodozom, nagyon nagy probléma?

Figyelt kérdés

Egy példa:

Ha van valaki aki tetszik, akkor mindig azon gondolkozom, hogy ilyen meg olyan jó lehet, meg hogy majd ha összejövünk ez meg az lesz.

Ez tudom, hogy nem normális dolog, de valamiért minden pasival ezt csinálom aki tetszik...

Miért vagyok ilyen? :S

2010. febr. 9. 22:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem baj! Agyban dől el először... Hány éves vagy?
2010. febr. 9. 22:59
 2/3 anonim válasza:
Még nem volt barátod gondolom , és már nagyon szeretnél. Tök normális ez. Csak ne menny át könnyen megkapható libába.
2010. febr. 10. 14:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Álom világban élni csak 1 dolog miatt nem éri meg. Mert közbe elfelejted milyen a való világban élni. És olyankor jönnek a nagy bökkenők.. Amúgy semmi baj nincs vele. Én is mindig azt csinálom.
2010. febr. 10. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!