Optimista vagy Pesszimista vagy?
Én személy szerint leginkább realista, de próbálok optimistán állni a dolgokhoz. :)
14/L
Helloj, szia vok!!! :D:D:D
Én optimistán állok a dolgokhoz. Azoknak akik pesszimisták, de szeretnének optimisták lenni, adok egy tanácsot. Zárjatok ki minden negatív gondolatot, eseményt, személyt az életetekből, és vegyétek magatokat körül csak pozitív dolgokkal, így egy idő után az agyatok autómatikusan optimista módra kapcsol. :D
Pesszimisták akik nem akarnak optimisták lenni. Rontjátok magatokat, a körülöttetek lévő embereket, a saját életeteket. Változtassatok ha boldog életet szeretnétek! Ha nem, akkor kívánom hogy legalább évente 1x történjen veletek olyan esemény, amely szerintetek is jó, és nem találtok benne egykönnyen hibát.
Realisták! Igen, a realizmus jó dolog, de ha lehet optimistán álljatok a dolgokhoz. Ha realista vagy, de pozitívan gondolkozol, akkor vagy igazi optimista. De ha reális vagy, és pesszimistán állsz a dolgokhoz, akkor te egy fullos pesszimista ember vagy.
"Az optimista egy garassal a zsebében is isten, a pesszimista a világ összes kincsével is egy senki." :D
Örülök hogy segíthettem! ;)
Üdv:Egy felhasználó! :D (Mr.Optimista) :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!