Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Új facebook-ot csináljak,...

Új facebook-ot csináljak, vagy a mostanit "takarítsam" ki?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van pár olyan dolog amit cikinek tartok. A legelső facebookomat 14 évesen csináltam, 2 év után töröltem, egy év szünet aztán csináltam egy új facebook-ot, anélkül a mai világban szinte már nem lehet élni. Most 20 éves vagyok. Új helyre költöztem, és hát szeretném lezárni a múltat, új történetet szeretnék mesélni a profilomon. Már vagy egy fél éve foglalkoztat a gondolat hogy új facebook kellene, mert azt érzem hogy ciki lenne rendet tenni a profilomon. Viszont benne vagyok jó néhány csoportban ahol már ismernek, és nagyon sok infó menne kárba (hobbimmal kapcsolatos infók) ha csak úgy törölném a mostani profilomat. Szép lassan törölgessem le a régi dolgokat? Vagy mit csináljak?
2015. jan. 22. 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne használj facebookot!
2015. jan. 22. 21:34
 2/3 A kérdező kommentje:

Muszáj!

Osztálycsoportban kiírják miből lesz dolgozat, meg minden fontos dolgot kiraknak. Ezenkívül benne vagyok néhány olyan csoportban ahol adás-vétel folyik, ott ismerek jó pár embert, meg elég sok embert le lehet informálni. Egyébként ésszel használom. Szinte az összes ismerősöm követését leállítottam, nem lájkolgatok, nem köszöntök fel senkit sem születésnapján (legfeljebb személyesen), szóval én tényleg csak értelmes dolgokra használom.

2015. jan. 22. 21:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Be tudod úgy állítani, hogy ne tudjanak a faladra posztolni. Azután nem kell majd takarítanod. Te se ossz meg semmit!
2015. jan. 22. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!