Szerintetek béna név a Tóth Anett?
Mert így hívnak, de mai napig nehéz megbékélnem vele.
25/L
Miért lenne béna?? :D Sztem teljesen rendben van.
Melyik része nem tetszik?
osztálytársam neve is ez :)
szerintem nincs vele baj :)
ha tudnád az één nevem...xD pff
Ez tűrhetetlen, ilyen nevet! Még kimondani sem lehet, nem tudom hogy voltál képes leélni idáig az életedet ilyen kimondhatatlan névvel! Felfoghatatlan, most azonnal elindulsz, viszed a pénzed, és nevet változtatsz, valami egyszerűbbre. A
"Leszczyński Janakakisz Staniszewska" név meg is teszi, szép, lehet három névből áll, de mennyivel könyebben le tudod diktálni a az embereknek. :P
Én is Tóth Anett vagyok.
Nekem nagyon tetszik, a sok "t" miatt, illetve, a "h" amit nem mondunk ki csak úgy írjuk.
Másrészt nagyszerű mert rövid,Anett név jelentése pedig kegyelem, Isten kegyelme; kellem, báj, kecsesség. Nagyszerű, hogy ilyen szép nevünk lehet.
Sőt nézd a jó oldalát, olyan formanyomtatványokon, ahol kicsi a hely, kényelmesen letudod írni a neved. Nem kell nyomorgatni mint pl.: Horváth Krisztina Viktória nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!