Na, akkor kérdeztek most ti?
15 éves vagyok. [Ezt fönt már leírtam. :)] A Vissza a jövőbe-t pedig egy ilyen tipikus nagy családi filmnézés keretében láttam, de nem tetszett különösebben, nem tudott lekötni.
Legszívesebben Norvégiában laknék, életcéljaim közé tartozik kijutni oda. De szívesen laknék még Angliában is. Ház tekintetében pedig... Két szintes családi házban, ahol fából van a padló. :D Vagy egy régi, amúgy felújított kastélyban, az vicces lenne.
A többség szerint egyszerűen furcsa vagyok.
Lány létemre nem kötnek le a divattal, sminkeléssel, egyebekkel kapcsolatos dolgok, jobban érdekel a második világháború, a különböző fegyverek és hasonló dolgok. Meg arisztokrácia mániás vagyok. :)
Neten beszélgetve könnyen megnyílok, szemtől-szembe viszont nagyon bátortalan és szégyenlős vagyok, alig merek idegenekkel találkozni. Sok fóbiám van és nagyon félek attól, hogy mások, főleg a barátaim kihasználnak, hátba támadnak.
Mélyrehatóbb személyiségi jellemzést nem tudok adni, jóformán még én sem ismerem magam. :)
Általában azt mondhatom, hogy elégedett vagyok magammal, de mégis úgy érzem, hogy többet is kihozhatnék magamból és a lustaságom ellen is tennem kéne. A testemmel sem vagyok teljesen elégedett, fogyni szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!