Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon tapló és lekezelő vagyok?

Nagyon tapló és lekezelő vagyok?

Figyelt kérdés
Már egy hete nézegetem a fórumot, és normális válaszokat adok az önismereti kérdésben témában a sok reménytelennek. De már kb. 30 ilyen 'Mi a baj velem?' 'Miért van ez?' 'Nincs önbizalmam' stb... témát látok és már nagyon unom. Mégis hogy lehet ennyi szerencsétlen a világban, és miért kell mindenkinek sírni, nyafogni mindenféle hülyeségen? Nekem is lenne okom hisztizni, kb 40 témát nyithatnék a problémáimról, de én mégis megértő próbálok lenni, és nem hülyeségeket írok. De most már meguntam ezt a sok nyafogó csődtömeget, és igazán lekezelően gondolok rájuk. Ez nagyon nagy taplóság a részemről? Senki sem érez ugyanígy?
2010. febr. 7. 17:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Vöhöhöhö :D

Szerintem hagyjad a francba ezt az oldalt.

2010. febr. 7. 17:46
 2/7 anonim ***** válasza:
de énis így gondolom. A "kedvenc" kérdésem : Hogyan lehetne több önbizalmam?? Ezt már tényleg nagyon unom.
2010. febr. 7. 18:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszenek a kérdések, ne olvasd az oldal önismereti részét. Simán el lehet kerülni.
2010. febr. 7. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:
nem az a baj, hogy mások ide írnak, hanem az, hogy te jössz fel az oldalra. Ennyi. Nem kötelező!
2010. febr. 7. 22:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy teljesen mindegy, hogy mit írok ide, mert úgyse értesz majd vele egyet.

Vannak akik maguktól is tudják, hogy hogyan kellene megoldani a problémájukat, mégis szeretik fontosnak érezni magukat, visszahallani, hogy valaki elolvasta az ő "problémáját". Viszont vannak, akik tényleg ettől az oldaltól várják a megoldást, mert annyira a padlón vannak, hogy képtelenek felállni. Feltételezem, te még nem voltál ilyen helyzetbe, vagy ha mégis, akkor az már nagyon régen volt. Hajlamos az ember elfelejteni azt az érzést, mikor nem látsz kiutat, mindenből eleged van stb.

Ilyenkor azt hiszed, hogy hű de erős vagy, és mindenki más, aki nem képes kezelni ezt a helyzetet egy gyenge, nyafogó szerencsétlen.

Én inkább nem írok be semmit az első kategóriának, valaki majd úgyis megteszi helyettem, és örülhetnek, hogy foglalkoznak velük. Minek bántsam őket...ha neked jót tesz a lelkednek, hogy beírogatsz nekik, akkor tedd azt.

2010. febr. 11. 20:55
 6/7 anonim ***** válasza:
engem is nagyon idegesít xD engem az idegesít a legjobban ha ojan kérdéseket raknak fel amire mindenki tudja a választ hidd el együttérzek veled xD nem vagy se tapló se lekezelő :)
2010. márc. 17. 14:15
 7/7 A kérdező kommentje:

20:55

Igen, tudom milyen totál padlón lenni, és azt hinni hogy nincs kiút. De nekem hál' istennek sikerült felállnom, és mindenkinek olyanokat tanácsolok, amelyek nekem segítettek. De sajna úgy érzem, hogy olyanok írnak ide, akik már alapvető problémákat sem tudnak megoldani. Ha nekem ment egyedül, nekik miért nem? Pedig nem vok valami kőszívű vagy ilyesmi, sőt, talán kicsit túl érzékeny és lelkiismeretes vagyok...

2010. jún. 13. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!