Nagyon tapló és lekezelő vagyok?
Vöhöhöhö :D
Szerintem hagyjad a francba ezt az oldalt.
Tudom, hogy teljesen mindegy, hogy mit írok ide, mert úgyse értesz majd vele egyet.
Vannak akik maguktól is tudják, hogy hogyan kellene megoldani a problémájukat, mégis szeretik fontosnak érezni magukat, visszahallani, hogy valaki elolvasta az ő "problémáját". Viszont vannak, akik tényleg ettől az oldaltól várják a megoldást, mert annyira a padlón vannak, hogy képtelenek felállni. Feltételezem, te még nem voltál ilyen helyzetbe, vagy ha mégis, akkor az már nagyon régen volt. Hajlamos az ember elfelejteni azt az érzést, mikor nem látsz kiutat, mindenből eleged van stb.
Ilyenkor azt hiszed, hogy hű de erős vagy, és mindenki más, aki nem képes kezelni ezt a helyzetet egy gyenge, nyafogó szerencsétlen.
Én inkább nem írok be semmit az első kategóriának, valaki majd úgyis megteszi helyettem, és örülhetnek, hogy foglalkoznak velük. Minek bántsam őket...ha neked jót tesz a lelkednek, hogy beírogatsz nekik, akkor tedd azt.
20:55
Igen, tudom milyen totál padlón lenni, és azt hinni hogy nincs kiút. De nekem hál' istennek sikerült felállnom, és mindenkinek olyanokat tanácsolok, amelyek nekem segítettek. De sajna úgy érzem, hogy olyanok írnak ide, akik már alapvető problémákat sem tudnak megoldani. Ha nekem ment egyedül, nekik miért nem? Pedig nem vok valami kőszívű vagy ilyesmi, sőt, talán kicsit túl érzékeny és lelkiismeretes vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!