Milyen egy goth lány? Hogy viselkedik, hogy öltözik, mik a szokásai? Komolytalan, becsmérlő válaszoktól kíméljetek.
bocsi, hogy beoffolok.. De miért jó gothnak lenni? miárt jó hogy röhögnek, és kibeszélnek a hátad mögött?
Vannak olyan emberek, mint pl. én is, akik nagy ívben tesznek rá, hogy mit mondanak róluk mások a hátuk mögött. Pláne ha idegenekről van szó; mit érdekel az engem, hogy mit gondol és miket mond rólam az a sok, számomra idegen ember, ha mondjuk végigmegyek az utcán goth öltözékben? A barátaim pedig nem beszélnek ki a hátam mögött, majd hülye leszek olyan kétszínű alakokkal barátkozni, akik ilyet tesznek :) Én a goth stílusban megtaláltam valamit, ami azelőtt hiányzott belőlem. Ha valakinek nem tetszik ez a stílus, az ne legyen goth, ilyen egyszerű :)
Én csak egy goth lányt ismerek, de ő mindenkinél jobban bejön, és sokkal aranyosabb, okosabbnak tartom mindenkinél.
Egyébként ő pl. egyáltalán nem viselkedik bunkón.. meg hasonlók..
Huhh, most én is offolni fogok... ezer bocsi mindenkitől... ^^"
Tehát: Miért jó az, hogy az emberek ennyire elkülönülnek? Pl.: " Én x stílusú vagyok és ezért elvből utálnom kell az y-okat " Tudom ennek sok köze van a pózerséghez és nem minden "stíluskövető" ilyen, de nagyon zavaró, hogy ennyire a kinézet és az előítéletek a fontosak. Lehet, hogy valaki nem öltözik úgy, mint egy goth, de az életérzése az és persze tudjuk, hogy van ez fordítva is, de azok a pózerek. Elgondolkodtató, hogy ha mindannyian emberek vagyunk, akkor miért kell ennyi különbséget tenni köztünk. Nem azt mondom, hogy legyünk egyformák, mert minden ember más. És nem is azt, hogy akkor most mindenkivel puszipajtásnak kell lenni, hanem ha annyira utálok egy embert, akkor azt az igazi tulajdonságai miatt utáljam és ne azért, amit képzelek róla.
Asszem hirtelen ennyi... tényleg bocsi az off-ért, de ez most nagyon kikívánkozott belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!