Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha vagdosom magam, és egy...

Ha vagdosom magam, és egy barátom bevisz a kórházba elvisznek a pszihiátriára?

Figyelt kérdés
Nagyon félek tőle, hogy meglátják, múltkor is a kórház elől ugrottam fel az egyik buszra. Nem meghalni akarok, csak élvezem csinálni. Vízszintes vágások, az ereimnél nincsenek is.

2015. jan. 5. 22:32
1 2
 11/13 anonim válasza:

én nem vagyok se lány se tizenéves....mégis vagdosom/vagdostam(leszokóban vagyok) magam.Nagyon komoly lelki erő kell hozzá,hogy leszokj róla(ha függő vagy).én elkezdtem gitározni,biciklizni csak,hogy ne gondoljak rá.

Takard el a vágásokat,alapozó,barnító stb. ,hogy ne vegyék észre,és találj valami hobbit,ami eltereli róla a figyelmed,tudom lehetetlennek hangzik...de kitartás.

22/f

2015. jan. 8. 17:40
 12/13 A kérdező kommentje:
Na, köszönöm szépen :) Utolsó: Sok sikert a további életben is! :)
2015. jan. 9. 20:21
 13/13 anonim válasza:
Tetovaltass, tapasztald ki a legerzekenyebb helyeket magadon :D legalabb szep dolgok lesznek rajtad, nem ilyen elcseszett vagasok. Ez beteges. Mazochista vagy.
2015. jan. 23. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!