Mit csináljak a hétvégén? Le kell foglalnom magam.
Ez hülye kérdésnek hangozhat, de a barátom szakított velem egy hete (szünet-féleség inkább), és egy elég nagy űrt hagyott maga után.
Hétköznap a barátaimmal jól érzem magam, elterelem a gondolataimat, az estéket meg csak-csak kihúzom valahogy netezéssel, meg pár szem altatóval, de a hétvégéktől nagyon félek..mégis mit csinálhat egy magányos ember két teljes napig? (Ha ez lenne a megszokott, nyilván nem okozna gondot, de ez most még nekem félelmetesnek tűnik..)
Szeretek rajzolni, de teljesen elment tőle a kedvem, és bár az olvasást is kedvelem, minden könyvemet elolvastam már.. (A könyvtárba nem vagyok beiratkozva sajnos.)
Tudtok ajánlani valami jó elfoglaltságot, filmet, vagy akár honlapot, amivel el tudnám kicsit ütni az időt vagy felvidítana? Bármilyen tippet szívesen veszek, kivéve a 'menj bulizni és pasizz be, ha ennyire nem bírod egyedül', meg hasonló válaszokat.
Köszönöm szépen.
próbáld rávenni a barátaidat, hogy egyik nap üljetek be egy pizzázóba, menjetek esti előadásra moziba, vagy -ez tényleg nem hülyeség- menj és táncolj, bulizz egy nagyot!
nem feltétlenül kell bepasizni, csak annyi, hogy érezd jól magad!
Köszönöm a tippeket..
Nem akadékoskodásból mondom, ezek tényleg jó tippek, meg lenne kedvem mozihoz, de sem nekem, sem a barátaimnak nincs pénzünk szinte egyáltalán kimozdulni.A héten voltunk egy koncerten, de ezzel egy darabig kifújt a dolog. :(
Tudtok ajánlani érdekes oldalakat a neten? Szeretek olvasgatni cikkeket.
Azért a GYIK sem rossz! :D
Az előzőeket én is ajánlom, na meg a youtubot minden mennyiségben, elindulsz valamilyen témán és ki tudja hol lyukadsz ki.
Ha valami értelmesre vágysz, akkor tenyekestevhitek.hu (ha nem ez a cím akkor írd be google-ba és az első az lesz). Vagy keress, kutass, ami érdekel, és ahelyett, hogy itt megkérdeznéd kikutatod. :)
Én nagyon örülnék már 2 ilyen semmittevős napnak, ha nem tudod élvezni küldd át nekem! :D
A baratikor.hu olyasmi, mint az iwiw, de van egy olyan funkciója, hogy írhatnak cikkeket a felhasználók, és lehet kommentelni, vitázni nagyon értelmes dolgokról is. Szívből tudom ajánlani, hogy oda regizz a wiwen és a bk-n kívül nekem nincs is más ilyen regisztrációm. Vagy keresd meg az iwiwen régi ismerőseidet, hogy milyenek lettek, írj nekik levelet, meg írj azoknak, akiknek kéne, de sosincs időd.
Ha meg nem feltétlenül otthon végig látogathatod a családtagjaidat, pl. szegény nagyszüleimet szoktam ilyenkor meglátogatni, mert nagyon hiányolnak, nekem meg semmibe sem kerül, ha épp van időm, hogy kibuszozzak hozzájuk, na persze a jegy, de amíg nem kerestem ilyenekre mindig kaptam anyukámtól.
Légy kreatív, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!