Nem szeret senki, semmi értelme az életemnek. Mindig megszívom a párkapcsolatok terén is. Egy fiúnak sem kellek. A fiúk szabályosan menekülnek tőlem. Pedig egy kedves, szolis, csendesebb lány vagyok. Azt hittem ha tanfolyamra fogok megváltozik minden, és legalább egy fiúnak tetszeni fogok, de nem jövök be még ott senkinek. Tehát az itthonról kimozdulásnak sincs értelme.
Próbálj megváltozni, legyél kicsit nyitottabb, kevésbé negatív, a zárkózott embereket sokszor gondolják lekezelőnek, ezért kerülik is őket. Másrészt meg sok ilyen "senkineksemkellek", "senkitsemérdeklek" emberrel beszélgettem már, és rendszerint csak mantrázzák maguknak a saját meggyőződésüket, ahelyett, hogy megfogadnák azokat a tanácsokat, amiket mondanak nekik. A tanfolyamon pl. te is kezdeményezhetsz beszélgetést lányokkal is, fiúkkal is, ha érdekel valaki, ne várd a sült galambot. Vagy legalább ne ezt a valószínűleg taszító énedet sugározd magadból, gondolj a jó dolgokra, igyekezz kicsit lazább lenni, és máris érdeklődni fognak irántad.
2014. dec. 30. 20:44
13/21 anonim válasza:
el se tudom képzelni, h mi van veled, írjál nekem egy fényképes önéletrajzot, lehet, h adok egy esélyt a dolognak. :)
a fénykép helyére persze fél aktot, vagy inkább teljeset kérnék, köszönöm előre is. :)
2014. dec. 30. 23:38
14/21 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csúnya vagy?
2014. dec. 31. 16:22
15/21 anonim válasza:
Én beszéltem vele itt, és csak hülye, semmi extra...
2014. dec. 31. 18:07
16/21 anonim válasza:
Ellenben agresszióban nem szenved hiányt, mert amint meglátta a válaszom, egyből támadólag tud írni, de ezzel csak alá támasztja a kialakult képet saját magáról...
2014. dec. 31. 18:56
17/21 A kérdező kommentje:
Te kezdted az egészet mert sértegetsz? Ki kérte hogy írjál ide te gyökér?
2014. dec. 31. 19:02
18/21 anonim válasza:
Kérdező, ismét megkérdezem. Nem lehet hogy csúnya vagy? Nem lehet, hogy te bár szépnek látod magad, de attól függetlenül mindenki más csúnyának lát? Nem lehet, hogy annyi szépség van benned, mint kecskesajtban a brummogás (direkt nem medvét mondtam)? Nem lehet, hogy megszoktad saját kinézeted, és bár elviseled magad, de nem veszed észre, hogy a világ legrusnyább teremtése vagy? Nem lehet, hogy a te gondod az, hogy valójában tudat alatt tudod, érzed, hogy az emberek előbb mennek hozzá egy marék kutyaszarhoz, minthogy huzamosabb ideig (mondjuk egy pillanatra) rád nézzenek?
Amúgy Boldog Újévet!
2014. dec. 31. 19:39
19/21 anonim válasza:
a szépség relatív :d
2014. dec. 31. 19:43
20/21 anonim válasza:
Az élet értelme az, hogy értelmet adunk neki.
Te túl negatív vagy. Végezz el egy személyiségfejlesztő tanfolyamot, vagy olvass a témában. Neten sok dolog van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!