Adnál pénzt kölcsön olyan embernek, aki nem adott neked semmit és nem is tett semmit azért, hogy pénzhez jusson (nem dolgozott)?
Ha igen, miért?
Ha nem, miért?
hát alap, h nem. akkor hogy adná meg???
nekem is csak olyanok adnak kölcsön, akiknél már letettem vmit az asztalra, és ismernek annyira, h tudják, van miből megadnom.
a pénz nem játék, meg kell érte dolgozni. nem adok senkinek csak úgy szíre-szóra...
kivétel: ha régi barátom, és tényleg tudom, h amúgy van kesse, csak épp most nincs nála annyi, amennyi...
Attól függ.
Adnék pénzt a gyerekemnek (zsebpénz címén), de megtanítanám helyesen gazdálkodni vele.
Kölcsönöztem már pénzt kollégának kávéra, igaz, dolgozik, de nem várom el, hogy visszafizesse, nem kérünk egymástól rendszeresen, csak ha tényleg indokolt.
Igen, a Szüleimnek, mert ők neveltek fel és ők fizettek mindent, amíg én nem voltam képes rá.
-gyerekemnek, mert a gyerekem, és akár milyen is lesz, akkor is a gyerekem marad.
_testvéreimnek,mert én is kaptam már tőlle, ha meg voltam szorulva és nem kérte vissza.
feltételek a következők elnnének, a fedezet kizárólag nemesfém vagy ékszer lehet certifikáttal, és minimum a 3x os értéke legyen a kölcsön pénznek.
Kamat 20% határidőre ellenkező esetben ugrott a fedezete...
Velem lehet alkudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!