Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ma reggel írtam egy béna...

Ma reggel írtam egy béna verset, mit jelentsen ez? 18/F

Figyelt kérdés

Mostanában olvastam pár inaktív emo blogot ahol amatőr szomorú verseket láttam és úgy voltam vele, hogy ez nekem is menne és ma reggel csak úgy beugrott. Soha máskor nem próbálkoztam ilyesmivel, nem ismerek magamra.

Évek mint napok telnek el,

de a szerelem sosem múlik el.

Szeretlek téged, szeretlek bizony,

de te nem, és ez számomra iszony.

Darabokra tép a hiányod,

itt akarom hagyni a világot.

Esténként a szobámban csak sírok,

mert nélküled élnse sem bírok.

Hallom, ahogy a földön kopog,

a vér ami a kezemről csorog.

Életem nyom nélkül múlik el,

De a szerelem sosem múlik el.

2014. dec. 20. 18:32
 1/9 anonim ***** válasza:
szép... az ihlet jön, ki tudja honnan... csak írd le, ami jön
2014. dec. 20. 18:38
 2/9 anonim válasza:

Az első két soron javíts..

egyébként lehet szerelmes lettél...vagy most vagy igazán.. XD

2014. dec. 20. 23:23
 3/9 anonim ***** válasza:
uuu*-*nagyonjóóó.szerintem én ezt lopom is ha nem baj:3.(ha baj szólj nyugodtan)*15/L/half'n/
2014. dec. 21. 22:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Hello! Nos, ha formailag nèzzük, akkor van mit javítani rajta, bár felteszem, nem ez a cèl.

Pszichèsen nèzve pedig a tudatalattid kíván figyelmeztetni rá, hogy ideje továbblèpned. A múlt emlèke mèg valahol fogva tartja egy rèszedet, amitől ha az èletedben nem is mindenben, de megrekedsz. Merengj el ès olvass a soraid között. A magadról alkotott kèped korántsem teljes. Nem fordítasz elèg figyelmet a lelkedre, így nem is hallhatod meg a vèszcsengőt, hiába jelez mèg időben. Èrdemes lenne naplót vezetned a veled törtènő esemènyekről ès a szervezeted azokra adott reakcióiról, èrzelmeidről, gondolataidról. Önismereti cèlzattal akár összeírhatnád a pozitív illetve negatív tulajdonságaidat, a naplóval pedig rájöhetnèl arra, hogy a problèmamegoldó kèpessèged hogyan működik ès miken lenne èrdemes változtatnod.

Figyelj a belső sugallataidra, hidd el, nem fogod megbánni! 15/L

2014. dec. 21. 22:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Naplót csak azok vezetnek akik senkiben nem mernek megbízni annyira, hogy elmondják azokat a dolgokat amiket leírnak a naplójukba.
2014. dec. 22. 01:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem feltètlenül igaz. Mondd, te bárkinek ki mered teregetni a szennyeseidet!? Tudod, sokat fogsz csalódni ezzel a hozzáállással, mert az ember pletykás termèszet... De tègy úgy, ahogyan jónak látod.
2014. dec. 22. 17:11
 7/9 anonim ***** válasza:
A ritmika kb egy gyerekversét üti meg. A szöveg pongyola, elcsépelt, fantáziátlan. Olyan tipikus "18 éves fiú gondolt egyet és írt egy verset".
2014. dec. 22. 20:09
 8/9 anonim ***** válasza:

"Naplót csak azok vezetnek"

-ez tévedés! A legtöbb nagy író írt naplót. Fontos az embernek napi ritmusban a gondolatait, tapasztalatait leírni, olyan mint zenésznek a skála. Sok irodalmi érték, Karinthy gyerekkori naplója, Márai, Tolsztoj naplója. Jó az.

2014. dec. 22. 20:45
 9/9 anonim válasza:
Kanos vagyok fiam.
2014. dec. 23. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!