Mit tegyek az alkohol hatása ellen? (több lent)
Én óva intelek a napi szintű alkohol fogyasztásától. Régen én is szinte napi szinten ittam, ezáltal úgy "megbetegedett" a gyomrom, hogy mindennapos savtúltengésem van stb stb..
A másik meg..ne hagyd hogy bele igyon..És szerintem, ha problémát csinálna ebből a vendég, és szólnál a főnöknek nem hiszem, hogy lekorholna érte..Minden jött-ment után nem jó dolog italozgatni...
2. hozzászóló vagyok, kicsit kiegészíteném:
Gyomornyálkahártya gyulladásom volt, és kb. 2 hónapja újra elő jött (pedig már ha egy évben 3-4 szer ha iszom).
Minden reggel hányingerrel ébredek, nem ehetek meg minden ételt (vagy különben számolnom kell a mellékhatással)..
Nem hiszem, hogy a főnököd szerződésbe adta, hogy neked kötelező jelleggel alkoholt kell fogyasztanod, különben kirúg. Beszéld meg ezt vele, és ha jól végzed a munkád nem hinném, hogy csak azért mert nem akarsz inni kirúgna, főleg azért, mert nem akarsz egy vadidegen után inni az italból. Ha meg igen, akkor nem ér annyit, hogy az egészséged rámenjen, mert lehet, hogy jól keresel vele, de a savlekötők stb-k többe kerülnek majd hosszútávon, és nem lehet tudni, ki milyen betegséget hordoz. Sajnos a mai világban nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!