Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sos! Mit csináljak? Mi van...

Sos! Mit csináljak? Mi van már velem?

Figyelt kérdés
Arról van szó,hogy egyszerűen nem bírom ezt már tovább.:( Az egész ott kezdőtőt,h oviban állandóan az óvónő állandóan b*sztatot mindenért,akkor mikor máshova költöztünk akkor elég rosz barátokat szereztem sok éven át kihasználtak,hülyére vettem,baleknak néztek,kib*asztak velem ott ahol csak lehetett,kiközösitettek stb.Aztán úgye még voltam 6-7 éves és sírtam ezért anyuénak:(aztán apa mindig azt vágta a fejemhez h én vagyok a hibás stb..Aztán volt h egyszer kétszer eltörtem a poharat,össze törtem a a polcelánt aztán apa állandóan ezt vágta a fejemhez h "kártékony ember" és elég sokszor ezzel beégettet mások elött.Aztán a suliban 1 osztálytól kezdve 6 félévig szekáltak,kiközösitettek mindent terjesztettek rólam ami nem is volt igaz az osztálytársaim meg az osztály főnököm is mindennel kikészültem teljesen már 4.-dikes koromban öngyilkos akartam lenni..nagy nehezen túléltem a negyedik évfolyamot aztán ötödikben már megint minden kezdődött előröl:(:(a tesi tanár folyton szekált,az új osztály főnököm is az osztálytársaim szokásosan ugye..Hatodikban elkezdtem lógni a suliból pár órát aztán egyszer megszólalt az osztályfőnököm hogyha még 1x igazolatlanul hiányzol szól anyáéknak mert eddig nem szólt..anya még mai napig nem tud erről:( aztán egyszer hatodik második félévben elindultam a suliba és befulladtam (asztmás vagyok)mikor a sulihoz értem.Az egyik nő haza kísért még szerencse h közel lakok a sulihoz,aztán elmentünk anyával az orvoshoz aztán anya fölment a suliba és átíratott másik osztályba aztán a volt felsös ofm aki 5-6 félévig volt az azóta szívat engem mert most ő a matek tanárom,az volt osztálytársaim akkor mikor át lettem íratva a másik osztályba elkezdtek újra szekállni h "mi van át mentél a másik osztályba?"pár hétig el kellet ezt a hangos égestést viselni azok előtt akik épp ott mentek,voltak..Aztán az új osztályban belezúgtam egy srácra elmondtam egy elég lepcses szájú csajnak az elmondta neki az meg csúnyán megsértet és ugye pont akkor jött össze minden a tantárgyak stb..Egyszer elkezdtem vagdosni a kezem körzővel utána rá 3 hónapra annyira össze estem h nem tudott senki se semmi segíteni felvágtam az ereimet anyám rajta kapott gyorsan elészorittota a karomat,nyomókötést tett rá aztán nyomás a kórház:(.Aztán nagy nehezen össze szedtem magam akkor lett egy kis konfliktusom az új ofm,el stb.nyáron nem mentem ki egész nap bent voltam nincsenek barátim,nyáron megint eljött az újabb időszak h vagdostam magam(nem vagyok emo az emo nem is erről szól!)és megint nagy nehezen össze szedtem magam.Elkezdődött a 7.dik év eleje első nap beleszerettem egy srácba 2-3 csajnak elmondtam az osztályból ők adtak tanácsot h mit csináljak de nem csináltam semmit mert félek/féltem a visszautasítástól aztán kiszeretem a srácból nagy nehezen,október közepétől rám szállt az egyik fiú osztársam direkt piszkált incselkedett velem,szemeztünk avgyis flörtölünk stb. meg minden mindenki azt mondta nekem h tuti h tetszek neki meg minden aztán megtudtam van bnője nagyon szíven ütött ez az egész aztán mult héten azt mondta nekem h "hány szor mondtam én várlak"azt mondtam neki tom h van bnőd elszólta magát h már szakítottak aztán magyar órán elkezdte h szeret meg minden aztán fölírta a kezére h "én+ő" aztán láttam később h régebbről megmaradt a kezén h belevéste a kezébe h "ő meg +Niki"vagyis a volt bnője megint a padlóra zuhantam nem tudtam most játszik velem vagy mi van aztán múlt hét csütörtökön tesi órán kérdezte tőle az egyik csaj h tetszik mi?mármint én aztán vlh kiderült vagy elmondta nem tom me nem voltam ott h tetszek neki nem akartam elhinni és még most sem tudom elhinni aztán pénteken szóba jött ez aztán leveleztünk én az osztálytársnőm meg ő aztán kérdezte a srác h nem-e járnánk aztán eszembe jutott h akk ugye volt bnője és lehet h átakart b*szni engem azt bunkó voltam és bunkón elküldtem a pont pont pontba aztán msn-en kérdezte h mért nem válaszoltam neki levélben aztán msn-en is bunkó voltam vele:S aztán mondta h akk ma hétfőn beszélünk majd a suliba váltottunk 1 szót azt ja:( azóta is bánom h nem mondtam igen egyszerűen nem tudom elhinni,hogy én is tetszhetek valakinek és ezért ilyenkor mikor erre sor kerül bunkó vagyok mert azt hiszem,h csak átakarnak verni:( nem tudom mit csináljak egyszerűen azt hiszem h senki se szeret a szeretetemet meg egyre nehezebben tudom ki mutatni stb.Léccy segítsetek nem bírom már!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. febr. 1. 16:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
67%

Tanulj meg irni:

Elöször is mondatokat irj, tagold bekezdésekre a mondanivalódat és fogalmazz rendesen.

Igy senkinek sincs kedve elolvassni ezt az ömlesztett betühalmazt.

Ezenkivül ha már az elsö sorban trágárkodsz, akkor meg is van a vélemény rólad.

2010. febr. 1. 17:05
 2/18 anonim ***** válasza:
58%
hé hé ne légy bunkó szegény hölggyel én elolvasta, de még gondolkoznék a válaszomon, légy eszednél nem éppen egy vidám élete van, előbb gondolkozz mielőtt bunkó vagy
2010. febr. 1. 17:08
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi,de végig sem olvastam,mert annyira össze-vissza írtál,hogy már csak annyit tudtam kivenni belőle,hogy mindenki rád szállt,és állandóan vagdosod magad.

Tudod vannak olyan emberek akik végig ezt élik át.Valamiért mindig megtalálják,és lehet bántani,sértegetni,alázni őket.

Ez is olyan,hogy vannak nők akik valamiért hagyják,hogy a férjük/barátjuk uralkodjanak felettük,verje őket,és hagyják is...Az ilyen típusú férfiak rögtön megtalálják az ilyen típusú nőket..Valószínű,hogy te is ilyen típus vagy.egyszerűen "rád van írva" hogy lehet téged alázni töménytelen mennyiségben..Az emberi viselkedés egyébként elég érdekes,mert ha valakire rászállnak,és a többiek látják,hogy nem csinálsz semmit,nem védekezel valamiért az is elkezd piszkálni aki nem is akarna...

Gyenge jellem vagy! Amíg csak siránkozol,és továbbra is csak vagdosod magad nem fog változni semmi..Hiába menekülsz mindig bántani fognak..

Először saját magad kell hogy változzál,hogy más legyél! Bátrabbnak,talpraesettebbnek kell lenned.Ha kiállsz magadért,már értékelni fognak...Ha észre veszik,hogy nem tudnak eltaposni,nem bántanak...Lehet,hogy egy vita alkalmával megvernek(ki tudja),de ha te véded magad,és látják,hogy NEM FÉL,nem beszari alak,már nyert ügyed van,...De semmi nem fog változni ha csak sajnáltatod magad...Ha nem változol,nem leszel erősebb lelkileg akkor felnőttként is hasonló sorsod lesz..Te leszel a X.hányadik nő akit a férje megalát,megver..

A te életedet te tudod csak alakítani...

2010. febr. 1. 17:13
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

ma 17:08-nak..

Nem volt bunkó az első író,de tényleg ezt hozza ki az emberből az írása.Értelmetlenül ír,és nincs egy normális mondata.Előbb normálisan írja le amit akar,és talán normálisan is tudnak válaszolni neki..Így nekem is jellemtelen lány jut eszembe a fogalmazása miatt.Igaza van az előttem írónak..Az ilyeneket mindenki aki akarja aki nem megtalálja,és piszkálja...

kezdheti avval,hogy megtanul helyesen,normálisan kifejezni magát,és nem káromkodva,tahó stílusban nyávogni..

2010. febr. 1. 17:23
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

"A te életed te tudod csak alakítani" Igen! Ne legyél már ilyen életképtelen. Van valami bajod, és mindjárt karcolgatod magad körfűrésszel, hogy de rossz neked. Van akinek rosszabb! (Ez aláhúzva.) Te tehetsz mindenről, mert nem vagy képes tenni semmit azért, hogy valami is jobb legyen, inkább az önmarcangolásba menekülsz. Az könnyebb, mi? Ne légy már ilyen csonttalan. Így hogy akarod, hogy bárki is barátkozzon veled, mikor magaddal sem vagy jóban? És nem hiszem, hogy olyan sz.r lenne neked, ha állandóan a pasizáson jár az eszed. Mintha más tinédzsernek nem lennének problémái komolyan... Ezt verdd ki nagyon gyorsan a fejedből, és változz meg, nem csoda így, hogy senki nem szimpatizál veled -vagy csak kevesen-.

L/18

2010. febr. 1. 17:24
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Most is úgy írtál ide, mint ha semmi jó nem történne veled, közben meg gondolom, hogy van idő, mikor egész jól el vagy.

Meg gondolom azt is, hogy minden embert panaszládikának használsz, rázúdítod az óriási problémáidat, a megnemértettséged, a rossz dolgaidat. Még egy legjobb barát sem tűrné el, hogy egész nap siránkozz neki! Legyél már életképesebb!

2010. febr. 1. 17:26
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

nagy nehezen de elolvastam.alig értem mit akarsz.de nekem rohadt furcsa az egész.apád megszégyenít??? a tanárok szekálnak??? és miért nem másik iskolába mentél???? aztán bekerülsz egy másik osztályba erre elmondod a legszemetebb lánynak h tetszik xy? ők is szekálnak most meg hirtelen tetszel valakinek és mindenki neked ad tanácsokat.hmm

Annyit mondook h h ráérsz a pasizással.elsőnek magadban kéne rendet raknod nem? Vagdosod agad meg minden.ha nincsennek barátaid nem vagy magaddal megelégedve.először is változtass!!! Ha nem szereted azt a sulit ill oszt.társakat mond meg anyukádnak h másik suliba szeretnél járni.leülhetsz vele megbeszélni és őszintén el kellene mondanod. aztán ha a külsőddel van gondod..hordj más ruhákat ha túl fehér az arcod akkor egy pici púder plusz pirosító..sminkeld magad de ne vidd túlzásba.és kezdj el barátkozni,mosolyogj sokat és beszélgess.ha látják h megvagy elégedve mgaddal és szereted magad ők is fognak.még csak 13 vagy nem? nemsoká közép suli és minden megfog változni.. Hidd el nekem.. velem is ez volt kb csak nem vagdostam magam és nem pasiztam.egyébként nem nagyon értem a kérdést mert annyira nagy az össze visszaság de ha akarsz írj privit és segítek :)

Jah és ha lehet ne hagyd el magad:) fel a fejjel majd minden jóra fordul.

18L

2010. febr. 1. 17:27
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Hosszú volt, de elolvastam.

Nézd, az hogy vagdosod magad semmire nem megoldás. Komolyan inkább találj ki valami mást feszültséglevezetésnek.

Ha legközelebb valaki beszól, ne hagyd magad. Szólj vissza, vagy egyszerűen csak nevess bele a szemébe. Hidd el néhányszor eljátszod, utána már senki nem fog piszkálni, mert tudni fogják, hogy nem foglalkozol vele. De amíg hagyod magad, és nem csinálsz semmit csak tűrsz, addig ne várd hogy bármi megváltozzon.

A pasiügy kicsit kusza volt számomra ugyan, de azzal kapcsolatban meg csak annyi, hogy ha akarod őt akkor szerezd meg. De előbb legyél tisztában önmagaddal.

Sok sikert! :)

2010. febr. 1. 17:33
 9/18 anonim ***** válasza:
26%
K.rvára felnagyítod a problémáid... Attól meg változott/változik valami is, ha felvagdosod magad??!!! Ahhh... hülye. Erre nem lehet mit mondani.
2010. febr. 1. 17:53
 10/18 anonim ***** válasza:

na elolvastam és, hát mire a végére értem el is felejtettem :), de megpróbálom összeszedni magam, na az hogy apád mindig szívatott, nem hiszem hogy jó nagyon le tudja rontani az ember hangulatát, mert nem jó azt hallgatni kis korban, hogy "egy rakás szerencsétlenség vagy", nagyon sokat ront az ember önbizalmán, az meg a legrosszabb, hogyha még a saját apád ki is cikiz, meg tudlak amúgy érteni, habár most már van önbizalmam

mivel fontosnak találom, örülök neki, hogy azzal a gyerekkel bunkó voltál mert aki belevés a kezébe annak nincs ki mind a négy kereke, habár még fiatalok vagytok, nem is lehet tudni milyenné is váltok, ezért nehezen tudok dönteni

nagyon fontosnak találom azt, hogy ne foglalkozz az apáddal, légy nagyon jóba az anyukáddal, mert amiket leírtál, nagyon rendesnek tűnik és hát Vele mindent meg lehet beszélni főleg a hogy így fogalmazzak "csajok közt"

az osztálytársaiddal meg ne foglalkozz, én nevetni szoktam ha kigúnyolnak mert azzal össze tudom zavarni őket :), mondjuk erről nincsenek sok tapasztalataim mert inkább félnek tőlem de nem tudom miért, vagy csak szimplán őrültnek, mondjuk nem is lepne meg :)

ja és az öngyilkosság nem megoldás amúgy

na hát egyelőre ennyi ha még jut eszembe valami leírom, de fel a fejjel, és legyél vidám mindig komolyan

remélem semmi hülyeséget nem írtam :)

2010. febr. 1. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!