Mennyire tartod magad okosnak, intelligensnek? És miért?
Okos? Hát nemtudom. Minél többet tudok annál jobban látom hogy mit nem. Talán 5.
Intellingencia abban mérhető, hogy egy ember hány megoldást egy bizonyos problémára, ebben sztem 9-s vagyok vagy még több...
Hát nézzük csak: Én vagyok annyira egyedi, hogy az intelligenciával kezdem: 9+
Természetesen elég nagyképű vagyok, de mindemellett eléggé olvasott, művelt. Minden témához hozzá tudok szólni, legyen az irodalom, matematika, szexuális élet, humor, sport.
Okos: 1 és 9 között ugrál.
Amihez kedvem van, csak azt tanulom meg. Elég egyszer elolvasnom valamit, hogy rögzüljön, de valamikor még azt is soknak találom, így inkább hanyagolom a tanulást.
Plusz hozzáteszem azt is, hogy egy emberről kiderül, mennyire intelligens, ha le kell írni magáról egy aprócska jellemzést. Páran még a vessző használatával sem vagytok tisztában. =)
16/F
Okosság.:9,5(tárlatvezetőként dolgozom)
Intelligencia.:9,6(nagyon kevés kérdés van, amire ne tunék valami odaillőt mondani.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!