Mennyire van igény különböző módszerű önismereti csoportokra?
Én szívesen elmennék ilyen csoportba,ami akadályozna, h nehezen tudok megnyílni mások előtt, meg ha több 10000 ft az i hátrány, de ha megéri tuti befizetném.
Szerintem jó lenne ha lennének ilyenek,mert amikor már megnyílik a csoport összes tagja akkor ráébred az ember h nincs egyedül a világban a problémáival, vagy akárcsak egy gondolatával/elméletével. :)
16/L
Sajnos ezt a szférát is elérte a pénzéhség...
Amúgy minden ember nehezen nyílik meg ilyen-olyan szinten, ezért szoktak úgynevezett nyitott csoportokat csinálni, amikor még nem KELL végigcsinálni.
Csak azért kérdeztem, mert egy kollégámmal egy szakrendelőben csinálunk ilyen csoportot a betegeknek, és nem igazán van rá érdeklődés, ill. ha van, akkor nagyon bátortalan. Ez egy felől jó, mert nem kell "szűrni" a tagokat, és kis csoportokat tarthatunk, másfelől rossz, mert legtöbbször lenne még kapacitásunk.
Mi speciel a gyakorlatért csináljuk, na meg élvezzük is, csodás látni, hogy 2-3 hónap alatt mennyit fejlődik egy-egy kliens.
első vagyok
én csak támogatni tudlak. Ki kell hirdetni az időpontot, biztos lesz olyan akit érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!