Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire van igény különböző...

Mennyire van igény különböző módszerű önismereti csoportokra?

Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire van igény ilyen csoportokra, mennyire befolyásolja az embert, hogy esetleg pénzbe kerül? Ill. ha igény van, akkor mik az akadályozó tényezők?
2010. jan. 30. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Én szívesen elmennék ilyen csoportba,ami akadályozna, h nehezen tudok megnyílni mások előtt, meg ha több 10000 ft az i hátrány, de ha megéri tuti befizetném.

Szerintem jó lenne ha lennének ilyenek,mert amikor már megnyílik a csoport összes tagja akkor ráébred az ember h nincs egyedül a világban a problémáival, vagy akárcsak egy gondolatával/elméletével. :)

16/L

2010. jan. 30. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem van rá igény, de ha van is akkor túl drága ezt pedig nem sokan tudják megfizetni. Tudod h én min gondolkodok el néha ha ilyen szolgáltatásakról van szó? h ezt most a pénzért csinálják? vagy tényleg azt akarják hjavulj, fejlődj. Mert ha pénzbe kerül szerintem benne van ez a kettősség is.
2010. jan. 30. 22:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Biztos h lenne rá igény,ha vmilyen szempontból hasonló embereknek tartják (pl depressziósok,stb - Én biztos nem tudnék megnyílni,ha vmi bajom lenne,egészséges emberek előtt,m nem érdekelné őket,nem értenék meg) + megfizethető lenne.
2010. jan. 31. 16:12
 4/5 A kérdező kommentje:

Sajnos ezt a szférát is elérte a pénzéhség...

Amúgy minden ember nehezen nyílik meg ilyen-olyan szinten, ezért szoktak úgynevezett nyitott csoportokat csinálni, amikor még nem KELL végigcsinálni.

Csak azért kérdeztem, mert egy kollégámmal egy szakrendelőben csinálunk ilyen csoportot a betegeknek, és nem igazán van rá érdeklődés, ill. ha van, akkor nagyon bátortalan. Ez egy felől jó, mert nem kell "szűrni" a tagokat, és kis csoportokat tarthatunk, másfelől rossz, mert legtöbbször lenne még kapacitásunk.

Mi speciel a gyakorlatért csináljuk, na meg élvezzük is, csodás látni, hogy 2-3 hónap alatt mennyit fejlődik egy-egy kliens.

2010. febr. 1. 10:27
 5/5 anonim ***** válasza:

első vagyok

én csak támogatni tudlak. Ki kell hirdetni az időpontot, biztos lesz olyan akit érdekel.

2010. febr. 5. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!