Miért csak én keresem mindig az osztálytársaim facebookon és élőbe is?
Ne legyél érzékeny , árt az egészségnek.
Az osztálytársaid valószínűleg más módon is erősítik a kapcsolatot egymással és neked is ezt kéne tenned. Menjetek sportolni, szórakozni, filmezni, stb. - Ezt facebook helyett.
Élőben pedig sokszor van úgy, hogy mindenki azt érzi, hogy " én vagyok az , aki mindig keresi a másikat " , ez megint egy olyan felesleges emberi hánykolódás, mert előfordul, hogy egy bandából többen is gondolják ezt -> ergo egyiknek sincs igaza, mivel nem ő az egyedüli, de legalább az energia pazarolódik valamire és a stressz is feleslegesen van.
A barátnőkön soha ne parázz , foglalkozz magaddal azért, hogy minél több téren is fejleszd magad, adj a megjelenésedre, edzd az agyadat, olvass hasznos dolgokat, vegyél részt minél több aktivitásban, stb. Nem kell erőltetni , mert adódni fog a helyzet magától ( ha körülnézel, ráfogsz jönni, hogy a sikeres pasik ezt csinálják ).
Szellőztesd ki a fejed, nyugodj meg, nézz meg egy jó filmet és mosolyogj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!