Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Honnan tudnék goth ruhákat...

Honnan tudnék goth ruhákat venni lehetőleg Hajdú-Bihar megyében?

Figyelt kérdés
És kb mennyibe kerül egy "teljes kollekció"?
2010. jan. 29. 08:24
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nos én voltam gót, de az volt a tapasztalatom, hogy sokkal tiszteletre méltóbb a kreativitás, mint az egyen cuccok beszerzése.

A kérdésre válaszolva Hajdú-biharban nem tudok ilyen boltot, csak Budapesten (Ciánkáli, Viking Metál, a Tezér körúton egy bolt, és az Astóriánál egy bolt, amiknek nem emlékszem a nevére).

De! Milyen is a gót stílus? Elsősorban sötét, elegáns, csipkés, hűvös, nyers és kemény, de mégis szép. Ha ebből indulsz ki, esetleg nézegetsz képeket a neten, ha magadtól nincs ihleted, akkor szépen be kell szabadulni egy turiba és összeválogatni a TE gót stílusodnak megfelelő ruhákat. Ez egyfelől olcsóbb, másfelől kreatívabb és egyedibb megoldás, csak egy leheletnyi jó ízlés, és stílusérzék kell hozzá.

Amúgy ha nem turiból szeded össze, egy "kollekció" minimum 100-200 ezer ft-ből jön ki, mivel az egyedinek, tehát nem mainstream-es ruhák ára több, ill. azonos a legdivatosabb boltok áraival. A ciánkáliban is 10 körül indul egy szép nadrág, szoknya, kabát, persze akciók mindig vannak, de azokat el kell kapni. Használt acél betétes bakancsot (jó állapotút) sem nagyon lehet kapni 15 ezer alatt (és ez az ár csak a közepes szárhosszúságú bakancsokra vonatkozik, a magasabb szárúak 20-25 körül indulnak). Ebbe én még nem számoltam bele a piercing, tetkó, karkötő kiegészítőket.

Szóval én mindenképp az egyedi utat választanám a helyedben, én is azt tettem. Ja, és még annyit tennék hozzá, hogy minden ruhában meg kell látni a lehetőséget, mert apró átalakításokkal még szebbé és egyedibbé, és stílusodhoz illővé teheted őket.

Remélem segítettem.

2010. jan. 29. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!