Figyeljetek, előszőr is ne hidjétek, hogy figyelemre vágyó bunkó vagyok. Sok ideig jártam egyedül az utamat, mivel sokszor inkább egyedül éltem az életemet, próbáltam megfelelni saját magamnak, mivel sosem voltam megelégedve magammal és most sem vagyok. Szeretném tudni, hogy szerintetek mitől válik az ember közkedveltté, nyitottá, érdekessé. Milyen kéne legyen az az ember, akivel szivesen töltenétek az időtöket ? Köszönöm előre is
2010. jan. 27. 15:40
1/7 anonim válasza:
Önbizalom, légy önmagad!
2010. jan. 27. 15:44
2/7 anonim válasza:
'próbáltam megfelelni saját magamnak, mivel sosem voltam megelégedve magammal és most sem vagyok' hát először ezen kéne javítani. hogy akarod, hogy elfogadjanak mások, amikor te se tudod magadat? legyen mindenben saját véleményed, de ne úgy, hogy kicikizd másokét. mosolyogj, legyél vidám, usw.
2010. jan. 27. 15:47
3/7 anonim válasza:
önbizalom, tájékozottság, érdeklődés az emberek illetve dolgok iránt,empátia, aktív életmód.
2010. jan. 27. 15:47
4/7 anonim válasza:
Hát szerintem mindenképpen vidámnak,mosolygósnak kell lenni,mert akkor szívesebben vannak a társaságodban,mintegy egy szomorú,lehangolt emberében.Fontos,hogy ha már a társaságodat választották,akkor hallgasd meg őket,mégha kissé unalmasak is,mert sokan vágynak a figyelemre,az mindenkinek jól esik.Szerintem dicsérd őket,mert az is jól esik,kérd ki a véleményüket,tanácsukat,ebből érzik,hogy fontosak számodra.Beszélgetés során fontos a hangsúly és a szemkontaktus,vagy ha valami bántja őket egy simogatás,ölelés.
2010. jan. 27. 15:53
5/7 anonim válasza:
Hát nálunk az a menő hogy mindenki hétvégén úgy beb@szik, hogy azt se tudja hol van. Aztán hétfőn suliba jövet mindenki ezt meséli egymának miközben a csajok jókat vihorásznak ezen és isszák a srácok szavait:D Legalábbis 18-20év körül ezt vettem észre, hogy így lehet a középpontban lenni. Én meg vagyok a lúzer f@sz mert nem drogozok és nem iszok.
Szóval nálunk ezt jelenti a kedvelt személyiség.
2010. jan. 27. 15:57
6/7 A kérdező kommentje:
15:57 : tuti, hogy nem te vagy a lúzer. Egyébként köszönöm mindenkinek, valahogy tudtam, hogy ezek a válaszok , de örülök a megerősitésnek :-D
2010. jan. 27. 16:04
7/7 anonim válasza:
Nállunk is vannak a "menők", akik hétvégén jól beb_sznak, hétfőn meg suli, aztán ezzel villognak. Az óraközti szünetekben meg irány a parkoló...dugiban cigiznek.
Lányokból is van ilyen, a r_bancos, flegma, beképzelt csajok...közben hullik róluk a vakolat.
Ja, és mi vagyunk a lúzerek, akik normálisan tanulnak, nem lopnak, nem hazudoznak, nem isznak be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!