Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális, hogy ki nem állhatom...

Normális, hogy ki nem állhatom a boldog embereket?

Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 19:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
NoOrmáliis:D:D csak féltékeny vagy,szeretnéŁ olyan lenni,mint ők..te is boldog..és ez normáliiis,nagyon is!:D^^
2010. jan. 26. 20:18
 12/26 A kérdező kommentje:
nem úgy vélem tévedsz van benne igazság de nem teljes egészjében. itt nincs szó a gazdasági helyzetről attól, hogy valaki gazdag nem biztos, hogy boldog is
2010. jan. 26. 20:18
 13/26 anonim ***** válasza:

(előző vagyok)

Nekem is volt ilyen időszakom,mikor azt vártam,hogy elmenjenek a sulimból azok,akik szekáljanak.Ők boldognak látszottak az én szememben,és ez váltotta ki belőlem a gyűlöletet:ha ők boldogok,akkor miért bántanak egy másik embert,aki csak a boldogoktól nem boldog??:( akkor rossz időszakon mentem keresztül.Most tök jól elvagyok,bár boldognak még így sem lehet nevezni:S boldog akkor leszek,mikor látom az értesítő levélben,hogy felvettek vhova..(kíváncsi leszek..)

2010. jan. 26. 20:22
 14/26 anonim ***** válasza:
Szomorúnak lenni sz@r! Én ezért vagyok boldog, mert még mindig jobb mintha ba$zná a föld az orromat :)
2010. jan. 26. 20:57
 15/26 A kérdező kommentje:
na agy ilyen embert orrba vernék és akkor boldog lennék
2010. jan. 26. 20:58
 16/26 A kérdező kommentje:
egy*
2010. jan. 26. 20:58
 17/26 anonim ***** válasza:
Írhattad volna kicsit hamarabb, hogy 14 éves lány vagy. Ebben a korban egy kis világfájdalom természetes, hidd el, ki fogod nőni. Meg fogod látni, hogy minden sokkal jobb, mint amilyennek elsőre tűnt. Ebben az esetben visszavonom az előző válaszomat: normális hogy így gondolkodsz, de azért ne fetrengj az önsajnálatban, légyszíves. Bízz bennem, pár éven belül minden OK lesz ;)
2010. jan. 26. 21:56
 18/26 anonim ***** válasza:
Hidd el néha én is így vagyok vele...szerintem néha belefér,mindenkinek van olyan napja amikor megmagyarázhatatlanul utálja az embereket csak úgy...de nálam ez hangulattól függ és általában másnapra vagy idővel akár pár órával később de elmúlik..
2010. jan. 27. 11:14
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Engem elkeserít ha látok egy embert akinek megvan mindene, sok barátai, és mégis másokat fikáz h nyomi, szerencsétlen,+ kritizálja, bántja a gyengébbeket,és ettől érzi jól magát! Boldogok ált azok akik önzők,csak magukkal,+ az érdekeikkel törődnek!
2010. jan. 27. 12:16
 20/26 anonim ***** válasza:
áh ...azért nem szereted őket miért ők se szereteik magukat...csak megjátszák hogy boldogok aztán hazamennek és sirnak hogy jajmilyen szar nekem..(csak akkor amikor senki se látja) énse szeretem az olyan embereket akik folyton vihognak..:D persze énis sok dolgon nevetek de azért ami sok az nemkevés:Dutáld őket nyugodtan tök normális:D 14/L
2010. jan. 27. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!