Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek mit tegyek?...

Szerintetek mit tegyek? Félek, hogy sosem fogok meggyógyulni.

Figyelt kérdés

Szerdán elmentünk Pestre pár barátommal,ilyen emléktúra félére,körbejártuk a Hősök terét ,a Terror házába is úgy volt bemegyünk,mivel ingyenes volt az ünnep miatt.

De egyszerűen nem tudtam örülni neki,hogy ott lehetek és láthatom,pedig úgy éreztem belül,hogy érdekel engem is,de mégis úgy éreztem mintha egy hatalmas üresség lenne bennem.Már nem bírom ezt egyszerűen:( Mit tegyek? Nem vagyok normális vagy miért vagyok ilyen?

2014. okt. 25. 15:59
 1/3 zoricabones ***** válasza:

Szia!

Az üresség alatt az érdektelenséget érzed? Mindig ez van?

Szerintem ilyenkor valami más köt le, vagy nem tudod beleérezni valaki helyzetébe. Kevés a együttérzési képességed... Ez a személyiséged része, de szerintem itt kicsit több van annál.. Én nem nagyon tudok erre mit mondani, hogy mit csináljál, talán azt hogy nézzél sok érzelmes filmet és nyisd ki a szíved.

Remélem, hogy azért segítettem... :D

2014. okt. 26. 14:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. okt. 27. 10:02
 3/3 A kérdező kommentje:

Pedig,ha valaki elkezd mesélni magáról,én nagyon szívesen meghallgatom...szóval...

24 vagyok:(

2014. okt. 28. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!