Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek mit tudnek ezzel...

Szerintetek mit tudnek ezzel a paranoiaval csinalni?

Figyelt kérdés
Amikor egyedul vagyok ramtort a paranoia hogy igazabol senki se bir (nem a barataimra gondolok) najo nehra rajuk is es hogy tulajdonkeppen csak idegesitek minden embert akivel kapcsolatba kerulok .Maskor amikor meg emberek kozt vagyok ugy erzem hogy milyen jo fej vagyok es birnak..

2014. okt. 21. 11:05
 1/2 anonim ***** válasza:
foglald el mással magadat. Olvass, tanulj, sétálj, sportolj, csinálj közös programot a barátoddal/barátnőddel, segíts a házimunkában. Mindjárt jobban fogod érezni magad.
2014. okt. 21. 12:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

A rossz gondolatok az emberre általában akkor törnek rá, amikor egyedül van.

Úgy kell tekinteni erre, hogy az égen mindig is szállnak el fekete hollók (rossz gondolatok) és ez teljesen rendben van, természetesen. Ugyanakkor nem szabad őket befogadni és pátyolgatni.

Hagyni kell őket továbbrepülni! :)

Van valami tipped arról, hogy miért érzed ezt amikor egyedül vagy?

2014. okt. 21. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!