Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A mai nap elfelejtettem egy...

A mai nap elfelejtettem egy fontos dolgot. Nagyon rosszul érzem magam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma volt egy 4 fős csapatokból álló matekverseny, és az egyik elit iskola tagjaként indultam volna, de egyszerűen elfelejtettem, senki nem szólt, és én meg nyugodtan hazamentem. Itthon szembesültem a tudattal..

Nagyon rosszul érzem most magam. 13/F

2014. okt. 17. 17:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gondolj arra, hogy állati jófej srác vagy, ha ennyire felzaklat, hogy elfelejtetted, mert ez azt jelenti, hogy törődsz a többiekkel, és azt akarod, hogy megbízható ember legyél. Süt a soraidból a becsületesség, legyél büszke rá, hogy ilyen ember vagy, erre gondolj! Minden ember hibázik, (te is fogsz még, ennél nagyobbakat is :)) ezért nem kell rosszul érezned magad. őszintén mondd el nekik, hogy mi történt, és azt is, hogy sajnálod, és tovább nem érdemes kínoznod magad.

én is mindent elfelejtek, vettem egy noteszt és mindig a reggeli kávé mellett megnézem, hogy mi a dolog a következő pár napra, egyébként én (pont 30 évvel vagyok idősebb nálad), így mint sorstársad tudom ajánlani, hogy ilyen tegyél így te is.

üdvözlettel

- egy pszichológus (bocsi, munkahelyi ártalom, péntek este a GYIK Önismereti szakaszát böngészni :))

2014. okt. 17. 18:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sokat segítettél! :)
2014. okt. 17. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!