Álmodtatok már világvégéről?
Figyelt kérdés
Olyan világvégéről amiben egy robbanás volt meg meteorok és mikor felkeltetek majd be...tatok a félelemtől.Most komolyan2010. jan. 24. 11:46
1/10 anonim válasza:
én eddig csak óriáspókokról álmodtam 5-10 évesen! e világvégéről még nem.
2/10 anonim válasza:
Én álmodtam világvégéről de az mindig olyan volt hogy álmomban kimentem az utcára és mindenki zombi volt és én voltam az egyedüli ember.
Felriadtam és igencsak közel álltam a befosáshoz.
3/10 anonim válasza:
énis csak olyat álmodtam(néha szoktam is)hogy csak zombik vannak és egyedül vagyok az egész városba és kevés fegyver van és futok mint állat egy kur*a nagy mezőn és akkor jön az EXMORTIS(nemtom ismeriteke )
4/10 anonim válasza:
Eddig még nem.Csak az egyik barátnőm.De azt mondta amikor
felébredt közel állt a siráshoz pedig nem sirós fajta.
5/10 anonim válasza:
Ilyesmire gondolsz?
6/10 A kérdező kommentje:
ilyesmi volt csak az a bazinagy meteor nem szállt le a földre hanem az űrben robbant és kis meteorok amik kijöttek belőle azok pusztítottak :D
2010. jan. 25. 13:34
7/10 anonim válasza:
én már igen.de úgy h először megrepedt a füld és egy bazinagy földrengés volt,után egy világot beterítő árvíz,majd meteorok.és volt egy érdekes.képzeljétek,ott szörfözött Michael Jackspn az árvíznél,utána rám mosolygott,azt mondta nem lesz seemi baj,és eltünt...xD
8/10 anonim válasza:
igen, 3 is egymás után. vagyis csak a robbanásra emlékszem és arra h 2013. január 6. van a naptár szerint.
9/10 anonim válasza:
Én igen: Ülök a szobámba, egyszer csak kiívnak engem az ablakhoz, és annyit látok hogy a Nap közeledik, egyre nagyobb lesz! A végén pedig a Föld beleütközött a Napba, egy NAGY fényességet láttam(tényleg nagyon-nagyot!) és felriadtam.
10/10 A kérdező kommentje:
Naggyon dúúúúúrvák ezek :o :):)
2010. márc. 2. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!