Miért szidja mindenki a 13 éveseket? Miért általánosítotok? A kivételeket miért nem veszitek figyelembe?
Az elottem szolonak teljesen igaza van :) te is ugyanugy altalanositasz.
Mellesleg nem mindenki szidja a korod belieket, csak altalaban a mostabi "szuloknek" nincs idejuk(?) megnevelni a szemuk fenyet, es ezaltal olyannagykepu, arrogans, es borzaszto (had ne soroljam tovabb...) termeszetuve valnak, hogy "szurja" az olyan emberek szemet, akiknek volt gyerekszobajuk (vagy ha nem is volt az anyu agyikojan ellegozott/elbarbizott). Amugy meg egyszerubb ugy beszelnie az embernek, hogy a mai fiatalok, 13 evesek, stb... (En sem vagyok oreg, csak ketszer annyi majdnem mint te, de en is ugy szoktam sokszor beszelni, mikozben nem mind a (hasravagva) 1 millio korod belire gondolok, csak akik ugy viselkednek, ahogy az nem helyen valo.
Remelem felig-meddig kielegito valaszt sikerult kapnod!?
Es kerlek... Ne vedd magadra. A legkevesbe sem feled iranyult ez a "bantas", amit irtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!