Miért utálom magam amikor kövér vagyok?
Figyelt kérdés
És imádom magam amikor fit vagyok. Ez olyan furcsa, mert elképzelem hogyha például valaki más bőrébe lennék akkor szeretném magam kövéren is. Nálam olyan furcsa, amikor elhizom akkor irtózok magamtól, utálom magam, a múlt nyáron is lefogytam és fúú nagyon elvoltam magammal, na m1 a lényeg, hogy szerintetek miért van ez ? Sztem ez nem a legnormálisabb .....2010. jan. 23. 21:38
1/2 anonim válasza:
Én is utállak, ha kövér vagy.
És imádom, ha fitt vagy. Magam sem értem ezt. A kövérekről az izzadtságszag, és a zabálás jutnak az eszembe. A fitt csajokról egész más....
2/2 anonim válasza:
Sztem teljesen természetes h ha fitt vagy, sokkal jobban érzed magad a bőrödben,elégedett vagy magaddal,nagyobb az önbizalmad,stb, míg túlsúlyosan ennek ellenkezője. Ez mindenkivel így van, nem is értem, miért kellett ezt megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!