Két ember kezét fogod a szakadék szélén. Az egyik téged szeret, a másikat te szereted. Melyiket húzod vissza, és melyiket engeded el?
mind a2-t visszahúznám, majd leugranék önszántamból.
Kár, hogy nincsenek ilyen szakadékok a környékemen...
Van is egy film amiben hasonló helyzet állt elő a végén.
A lényege az hogy van egy anya akinek van egy fia és az egyik rokona gondozására bízza a saját fiát is és a nő fia nagyon gonosz lesz pl: tömeg balesetet okoz szándékosan egy autópályán meg még sok gonosz tettet hajt végre és közben a másik fiú nagyon megszereti a nőt és fordítva is a fiú próbálja megállítani a nő vérszerinti fiát és tudtára adja a nőnek a fia tetteit, a végén a két fiú verekedni kezd és majdnem lezuhannak egy szakadékba a nő kapja el őket és úgy lógnak a szakadék szélén viszont csak egy gyerek felhúzására van ereje és a ,,jófiút" válassza a sajátja helyett aki lezuhan és szörnyet hal. A film címét már elfelejtettem mert nagyon rég láttam.
Erről Az éhezők viadala jut eszembe :)
Azt választanám, aki engem szeret. Mindig könnyebb megszeretni valakit, mint elérni hogy engem szeressenek mert matthelyzetben érzik magukat (pl. azért hogy megmentettem)
Utolsó: ez hülyeség.
Általánosítasz. Nem mindenki olyan rosszindulatú, és hazug ember, mint amilyet te leírtál.
Sokan nem értették meg a kérdés lényegért, választani kell hogy kit mentesz meg, akit szeretsz vagy aki téged szeret.
Számomra egyértelmű, hogy azt akit én szeretek. Az, hogy valaki szeret engem, számomra semmit nem jelent.
"Az, hogy valaki engem szeret, az számomra semmit nem jelent"
Hát igen, sokan ilyenek, mint te. Rajongsz azért, aki figyelembe sem vagy, aki pedig rajong érted, azt lesz*rod.
Szereted, aki lenéz téged, és lenézed, aki szeret......................................................................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!