Csak érdekel egy-két vélemény. Mennyire vagyok "gáz" vagy akármi? 16/F
NEM kell az egészet elolvasni! Ha valamelyik pontról véleményetek van, máris mehet válaszba!
No akkor rólam:
-Nem nagyon tudok se beszélgetést, se egyebet kezdeményezni. Igen, béna vagyok a lányokkal..
-Nem nagyon vagyok oda a mai divat dolgaitól, se mástól, ezért kevesebb beszélgetési téma van a lehetőségek tárházában.
-Ami nem izgat, mint beszélgetési téma:
-se a foci, se a F1, se más sport,
-se a mai zenei klipek,
-se a videók(pl. az ismerősök közt "népszerűbb" "Bartos CS. István" vagy hasonlók),
-se a valóságsók(celeb vagyok, valóvilág, éjjel-nappal Budapest, stb.),
-se a LoL,
-se a könyvek(sajna),
Amit inkább bírok:
-Filmek,
-szÁmÍtÓgÉpes jÁtÉkok(igen, tudom, nem, nem egy megszállott kocka vagyok...),
-akármilyen aktuális téma, ami éppen történik vagy szóba kerül(nem, nem a híradóra gondoltam),
-Viccek, poénok, valami kis marháskodás mindig belefér,
(-Őszintén szólva még néha az animék. Igen, tudom, ez már gáz, de c'est la vie)
Amilyen sac/kb vagyok:
-barátságos
-csendes
-kedves
-megértő
-néha lusta
-néha kedvetlen
-kicsit szerencsétlenkedő
-szórakozott(néha gyenge, vagy ritkábban célon túllövő poénok, de általában fárasztó vicceim vannak)
-"okos"(egész jól tanulok, sokat tudok magyarázni és nem vagyok egy beképzelt, egomán okostojás. Még.. )
-eléggé félénk, nem mindig vagyok a legjobb beszélgetőpartner,
-igazából hajszál híján félek az emberektől. Félre ne értsetek, vannak haverjaim és közvetlen is tudok lenni, de sajna aggódok a rólam alkotott vélemények miatt :/
- +sok-sok önbizalomhiány
-Vékony, magas(65kg/~180cm), állítólag jóképű, vagy legalábbis "csajozásra alkalmas képpel rendelkező" 16 éves srác vagyok, aki NEM rövidre nyírt hajú kefe, vagy ecsetfejű divatmajom.
->>Hátrány még a halvány szakáll-bajusz, meg egy-kettő pattanás.<<
-a manapság ritka "lovag" féle(az a marha, aki ugrik és segít, ha leesett valami),
-túl sokat filózok..
Amitől ráz a hideg:
-a másokat lenéző emberek(álszentnek ne tűnjek, mindenkinek legyen csak meg a maga kis véleménye)
-a felvágó, sznob vagy tahó állatok(pl. "Nekem motorom van, neked meg semmid sincs!" típusú barmok)
-a mai "nagyon értelmes" Mónika Show szintjét "meghaladó" témák, filmek, videók, dumák(Dancsó NEM ide tartozik!)
-a "mai" lányok.. beszédük, stílusuk, a (és tényleg) hülye "modoruk" és még nagyon, nagyon finoman fogalmaztam. (Mi az már, hogy egy lány mondja, hogy sz#pj@m le?! Van neki?)
-és végül, de nem utolsó sorban a mai komplett rosszindulat, amikor mindenki mindenért anyázik..
Szerencsére Ők csak a "környezetem" felét teszik ki.
Akinek nem inge, NE vegye magára!
Sac/kb ennyi. Szóval, mennyire vagyok tűzrevaló vagy akármi. Most lehet beolvasni a "magamfajtának", ha valaki akarna. Akármilyen véleménynek örülni fogok, asszem..
Arra pedig, hogy a "magamfajáról" mit gondoltok, arra kíváncsi vagyok!
Mennyire vagyok ritka?
Mennyire vagyok átlagos?
Mennyi hasonlót ismertek?
Mennyire és milyennek gondoltok?
Lányok véleménye különösen érdekel! Mi a gond szerintetek az ilyen sráccal? Vagy esetleg éppen mi a jó?
Csak nyugodtan bármit!
A véleményeket előre is köszönöm!
Ha valaki végigolvasta Külön Köszönöm!
#9:
Köszönöm! Lehet, hogy az a "szinte álompasi" kicsit túlzás, de köszönöm! Ezek szerint sac/kb minden ok, csak kicsit bátrabbnak kell lennem. :)
#10:
Neked is Köszönöm! Szerencsés srác vagy. :) Remélem majd én is találok egy lányt, akivel jól érezzük magunkat együtt. :)
Egy az egyben magamra ismertem.
Kiegészíteném annyival hogy épp ezért gyűlöl engem mindenki.
20/F
Nos a kérdés feltétele óta sok idő eltelt és néhány dolog szerencsére változott. :) A gondok, érdeklődési köröm leszűkültsége még sajnos fent áll, személyem nem sokban változott, csak annyiban, hogy kicsit nyitottabb lettem, azaz megpróbálok jobban beilleszkedni, viszont az elveimet még mindig megtartom. Hatalmas szerencsémre sok jó ember is van körülöttem, mint mondtam is és például az osztálytársaimmal egész jól összekovácsolódtunk már. Van egy-két baráti kör, minek része vagyok, bár pont magamfajtát még mindig nem találtam, de sok körülbelül hasonlót és néhány nem (annyira) rosszindulatút, így egészen kényelmessé váltak a hétköznapok, a haverok pedig, fogalmazhatnánk úgy is, hogy "kiegészítik egymást" és elmondhatom, hogy nagy szerencsém van a nagy részükkel. :) Sokan még most sem bírnak, vannak akik anélkül, hogy egyáltalán hozzájuk szóltam volna, már a pokolba kívánnak engem, de egyszerűen ezekkel már nem kell foglalkoznom, hisz nem felelhetek meg mindenkinek...
Neked, legutóbbi válaszoló, csak annyit mondanék, hogy nem biztos, hogy mindenki utál, csak valószínű sokan vannak. ;) Kicsit bekeményít az ember, lerázza a marhákat, akik esetleg csesztetik, aki pedig véletlenül kedves lenne, azzal pedig kedvesnek kell lenni. Mindenkinek mindent viszonozni ;) Ha valaki meg szívózik, annak egyszerűen az arcába lehet röhögni, hogy mégis mi a francot akar, nőjjön fel és szálljon le... Talán nincs jobb dolga az ilyennek, mint velünk szívózni? Elég pocsék lehet szerencsétleneknek xD Ezen kívül csak annyit, ritka a jó barát, a kedves ember, mint a fehér holló, de keresni kell, mert maguktól nehezen találnak ránk...
A helyzetednek, mint ami nekem is volt, így most a tiédnek is javulást kívánok és némi kitartást, csak azzal kell foglalkozni, amivel megéri :)
Szerintem fingod sincs az életről, de 16 évesen nem lehet mindenki érett.
Ja és egyáltalán nem vagy egyedi, ha körülnézel akár itt az oldalon, mindenki ilyeneket ír magáról. Kicsit olyan "undorítóak ezek a mai fiatalok" szagú az írásod, tele demagóg sablonokkal. És az se egy különleges dolog, hogy utálod a tahókat meg a sznobokat, minden normális ember utálja őket, nem is értem ilyeneket miért írtál, kb mintha azt írtad volna, hogy utálod a kutyaszart, vagz az izzadságszagot.
Az sem baj, ha nem vagy egyedi, attól még jó embernek tűnsz. Jószándékú srác lehetsz, de még a tojáshéj a seggeden - de no problem! 16 évesen az lenne a fura ha nem így lenne.
Hú de rég néztem már az oldalra :D
Kedves # 19/19!
Kicsit emlékeztet a stílusod egy haveroméra, már ha egyáltalán illik így válaszolnom ismeretlen korkülönbségek körülményében. Ettől eltekintve:
Azóta már eltelt egy év, a dolgok félig-meddig változtak, viszont ami régen sem volt mindennapos, ma sem az. Nem, nem gondolom, hogy "undorítóak ezek a mai fiatalok", bár őszintén a való világot mai napig eléggé leírom, ott mélyen, legbelül, de ez nem jelent semmi utálatot vagy undort másokkal szemben, még ha jellemez is valamilyen szinten. Például ez pont inkább kategorizált, mintsem leminősített, s csak utalt, hogy nagyok az emberek gondolkodása közötti különbségek.
A tahókról annyit, hogy manapság igen népszerűek, csak nem az én baráti körömben.
Lényegre térve, az írásom inkább szólt a tehetetlen/értetlen, erősen antiszociális, non-kommunikatív beállítottságú énemről és mindarról a kételyről, amelyet a környezetem sugallt felém. Elvégre minek írnám le, hogy mennyire milyen átlagos/semmilyen + érdeklődésmentes vagyok, ha nem pont arra volnék kíváncsi, hogy mennyire gondolom helytelenül, illetve ellenkező esetben hogy kell viszonyulnom az ellenséges szavakhoz.
Szerencsére mára igazából már csak a felesleges frusztráció, görcsölés és felesleges társasági stressz, rossz életfelfogás és egy nagy adag motiválatlanság, céltalanság övezi életem pillanatait mind az iskolában, mind otthon.
Azóta hallottam, hogy a nevelés lényegében a legnagyobb befolyásoló tényező egy gyerek gondolkodásának fejlődésében az iskola mellett, viszont sem a céltalan életfelfogásomat nem foghatom rá, sem pedig az érdeklődési körömet, sőt, az életem menetét és lustaságomat sem, hisz én vagyok az egyetlen, aki változtathat. Na mindegy, ez már egy másik téma..
Az egyediségről.. nos, általánosban volt egy-két "érthetetlen" tapasztalatom, amit én csak úgy fogalmaztam meg, hogy csak nem vagyok szimpi és ezért vagyok lényegében eléggé gyenge viccek tárgya. Ugyan meg volt a magamhoz "való eszem" és "ügyességem" (ami miatt kicsit ki is tűntem a tömegből), de inkább maga a stressz okozta sebezhetőségem okozta célponttá válásomat.
Amikor ezt írtam, addigra kifejezetten a háttérben próbáltam maradni, ami érdekes képet alakított ki rólam mára.. de ez is egy másik téma... Kerülni a feltűnést, tanulással való leállás, 4,5-ös "semmilyen" átlag; passzivitás; tesi órán minimális tevékenység, csak ami kell; visszahúzódás a beszélgetésekben..
Amivel nem számoltam, az a környezetváltás, mivel középiskolában szinte semennyi kötekedő osztálytársam nem maradt, így szimplán csak háttérbe szorítottam önmagamat.
Végezetül: Az életről tényleg semmit sem tudok, de amit leírtam, az másra utal, mint amit valójában nem ismerek.
u.i.:Hogy a legutóbbi hozzászólásomhoz hol kapcsolódott konkrétan válaszod, azt csak nagy vonalakban tudom megsaccolni, de inkább gondolom, hogy nem az életemben bekövetkezett változásokról beszéltél, hanem az eredeti írásomról.
Bocsánat a körmondatokért és az értetlenségemért! Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!