Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Honnan lehet tudni biztosra,...

Honnan lehet tudni biztosra, hogy biszexualis vagyok-e?

Figyelt kérdés

14 eves kislany vagyok, egesz kiskorom ota erzek vonzodast a noi nem irant (Felreertes ne essek, nem ugy, csak ereztem, hogy nekem a lanyok is). Mostanaban ez a vonzalom felerosodott bennem, naprol napra egyre nagyobb, azt hiszem, egy-ket lany tetszik is nekem. Szexualisan is vonzodom hozzajuk, sokszor.

Eeees azt hiszem mindent elmondtam :D. Tudom, hogy ebben a korban ez normalis, de megis, olyan furcsa. Lehetseges, hogy az vagyok? Elore is koszonom, a valaszokat! :)

Ja es, azert nem alszom, mert beteg vagyok, es egesz delutan aludtam, ugyhogy most nem vagyok almos, koszonom :).

2014. okt. 6. 22:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
De cuki lehetsz ^^
2014. okt. 7. 18:43
 12/17 A kérdező kommentje:
Cuki? :D Miért? :)
2014. okt. 7. 20:19
 13/17 anonim ***** válasza:

14 évesen lehetőleg még messze állsz a szexuális élettől, szóval bőven van időd megemészteni magadban. Bennem is volt ilyen bizonytalanság, amíg nem lett egy rendes párkapcsolatom (fiúval).

Ha szeretnél beszélgetni róla, nyugodtan írj privátot. :)

2014. okt. 8. 19:56
 14/17 anonim ***** válasza:
cuki, mert cumi.
2014. okt. 8. 20:00
 15/17 A kérdező kommentje:
Koszonom, ment a zold pacsi az ertelmeseknek :D.
2014. okt. 8. 23:23
 16/17 anonim válasza:
Ezt csak egyféleképpen tudhatod meg.A hentesnél szigorúan csabai Gyulai kolbászt kell venned és egy kiló csirekemájat. Otthon a csirkemájat megpiritod disznózsíron és majorannával megszórod. Ha ez meg van elutazol Tibetbe ahol a hegyekben a magaddal vitt csirkemájat és kolbászt. A kolbászt a nemiszervedbe helyezed a csirke májat a szád ellé veszed és nyalod. Attól függően hogy melyik esik jobban eldöntheted melyik nemhez vonzódsz. Ha mindkettő bejön biszexuális vagy.
2014. okt. 15. 18:44
 17/17 A kérdező kommentje:
Úristen XD
2014. okt. 16. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!