Ti nem éreztek vágyat, hogy nézzétek egy állatnak, rovarnak. A haláltusáját, esetleg egy halott állat oszlását?
Nem. De par idiota, agressziv, betegagyu embert szivesen felboncolnek elve, tudod, csak olyan Dexteres modon, a rosszakat kivalogatva. Pl. egy gyilkost, aki 5 ev foghaz utan szabadul siman szetkapnam... kar hogy a torvenyek engem is buntetnenek, pedig szerintem az ilyeneket meg kene lincselni, mint pl. a pszichologusno gyilkosat. Na ot szivesen megnyuznam elve. :) :)
Artatlanokat nem bantanek. De aki masokat bant az a szememben elveszitette minden emberi jogat, hiszen o is egy emberi jogtol fosztotta meg embertarsat, igy ugy erzem o nem foglalkozik ezekkel a jogokkal, akkor neki miert lenne joga hozzajuk? :D Na szoval erted, ilyan szemet-szemert szeru elv. A jo Isten mentse meg azt, aki szerettemnek artani mer.
Egyet értek az előzővel. Nem bántanék ártatlanokat, csak olyasvalakit aki valamit tett ellenem vagy egy rokonom, barátom ellen.
Ami az állatokat illeti, nem mondanám hogy vágyat érzek rá de szeretem a természetfilmeket, kiskoromban mindig néztem a NatGeo-t és izgultam hogy melyik gepárd fog meghalni, és melyik szerez új territóriumot. De nem élveztem hogy szenvednek főleg ha a kedvencemet tépték szét :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!