Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sötétben te is látsz ilyet?

Sötétben te is látsz ilyet?

Figyelt kérdés
No arról van szó, hogy elalvás előtt sötétben nyitott szemmel is ha próbálok fókuszálni vagy nézem a plafont akkor sok kis zavaros fehér pontot látok gondolom ez érthető (próbáld ki ha nem) már kiskoromban felfigyeltem rá és ha nézem egy ideig akkor narancssárga lesz és olyan mint egy.. vulkánkitörés felülnézetből, vagy mintha narancssárga mozgó ikra lenne:DD legjobban így tudom leírni. koncentrálni kell rá hogy befogja a szemem úgymond mer mozog folyamatosan. Ha csukott szemmel sötétben "nézed" a szemhéjad akkoris előjöhet. Más is elő tudja hozni ezt?
2010. jan. 21. 23:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
Csukd be a szemed, nyomd folyamatosan és enyhén a kezeddel, és akkor gyorsan fogsz látni ilyen arany-naracs színű izéket :)
2010. jan. 22. 17:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkoromban, elalvás előtt volt, hogy tavirózsa méretű mezei virágok sokasága lett belőle, kusza szár- és levélkeret közt, ahogy a legszebb álmokban szokás. Azóta asszem túltanítottam a látóközpontomat, és túl hűséges szolgájává tettem az úgynevezett értelemnek. Mindenesetre a próbálkozások vissza-visszatérnek, eddig nem sok eredménnyel :)
2010. jan. 22. 23:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Kisebb koromban én is nagyon szerettem, főleg amikor a piros és sárga buborékokat láttam:D És most, ahogy így hallgatom Mozart egyik művét, jól el tudtam gondolkodni rajtuk, és egy párat láttam is :D 14/F
2010. jan. 23. 08:48
 14/18 A kérdező kommentje:
azt semmiképp se csináljátok hogy nyomjátok a szemeteket!! kiskoromban azt hiszem egyszer megpróbáltam és csukva volt ugye a szemem (még jó:D) és a sarkában ilyen félkör alakban láttam egy szivárványhoz hasonló valamit. de fájt szóval ne csináljátok xD
2010. jan. 23. 14:22
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én néha (ha sokat gépezek vagy tvzek hetekig) akkor este lefekvéskoz amikor tök sötét van ilyen kékes homályos villanásokat látok...

Illetve ha napsütésben nézem a kék eget mintha egy üveglapon keresztül nézném amin víz folydogál le. Meg ilyen fehér pontokat látok, mintha látnám a levegőt vagy nem tudom :DDD Anyámnak beszéltem róla, de nem értette. De szerintem biztos van rá magyarázat, legalábbis remélem, hogy normális.

2010. jan. 23. 16:47
 16/18 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom mitől lehet, de nekem i szokott olyan lenni. Ahogy olvastam a kérdést és becsuktam a szemem, láttam a buborékokat most is. :D

Én azzal szoktam "játszani" hogy próbálom őket utolérni, de soha sem sikerül, mert mindig arrébb mennek. :D

Ne kérdezd meg hány éves vagyok :DDD

2010. jan. 26. 18:04
 17/18 A kérdező kommentje:
jaja ez tényleg így van hogy "elmásznak":D
2010. jan. 27. 21:31
 18/18 anonim válasza:

nekem gyakran olyan a mai napig, mint ha nem lenne a tv-ben adás. meg ha az égre nézek olyan kis átlátszó izék úszkálnak előttem. :D meg néha színesek is :D

1x addig nyomtam a szemem, hogy egy színház teremhez hasonló dolgot nem láttam, de azóta sem sikerült, ez 5 évesen volt. :D :D

2010. ápr. 2. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!