Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hány kortól érdemes elkezdeni...

Hány kortól érdemes elkezdeni a high pitch rockot?

Figyelt kérdés

Sziasztok,szeretnék belekezdeni a szakmába.High Pitch rockot énekelni,azzaz olyan vékonyon mint AC/DC Guns N' Roses..stb

A hang az megvan hozzá,sokam mondták iskolába is hogy elég jól éneklek high pitchen.14/F vagyok.Tehát szerntetek? Imádom a rockot főleg AC/DC és Guns N' Roes

2014. szept. 23. 23:41
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat,évet akartam írni címnek azzaz " Hány évtől érdemes elkezdeni a high pitch rockot" Bocsánat még egyszer!
2014. szept. 23. 23:42
 2/4 anonim válasza:
szerintem várd meg amíg ki nem alakul a végleges hangod mert a jelenlegi még valószínűleg mélyülni fog. de ha te el szeretnéd kezdeni akkor kezd ez csak rajtad múlik.
2014. szept. 24. 14:15
 3/4 anonim ***** válasza:

haha 14 évesen könnyű AC/DC-t nyomni, ha még nem mutált a hangod :D

majd írj egy-két év múlva, ha akkor id meglesz hozzá a hangod

2014. szept. 24. 14:36
 4/4 A kérdező kommentje:

A hang ha jól tudom 1 oktával mutálódik,hidd el aki gyakran énekel high pitchen nem fog elmenni a hangja mutáládáskor.Pl: Juean The Beast,13 évesen kezdte a high pitch rockot és itt tart https://www.youtube.com/watch?v=isZZWDMpw3Y&index=3&list=PLA..

És nem hinném hogy csak úgy eltűn mivel én a fejhangot használom nem az alap vékony hangot hozzá :D De köszönöm a válaszokat.

2014. szept. 24. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!