Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért akarhatja valaki birtoko...

Miért akarhatja valaki birtokolni a szerelmét? És mit lehet tenni, hogy ne akarja?

Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 16:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Mert van aki így tud szeretni, kis mértékben nincs is ezzel gond, főleg ha a másik is ilyen "kis birtoklós"..de nagy mértékben,mikor valaki már szinte tulajdonnak tekinti a másikat, az zavaró,főleg ha a másik pont az ellentéte, és szabadságot adna a másiknak, így nem érti a másik mért akarja birtokolni. Van aki ezt tekinti a szeretet kimutatásának, és azzal lesz talán "összhangban" aki ugyanúgy viszonyul a szerelemhez..

Hogy mit lehet ellene tenni..hát ez egy jó kérdés.

Elfojtani el lehet. Megszüntetni viszont nem ,ezt az érzést.

Lehet hogy ha szólsz a párodnak hogy idegesít, akkor a rezzenéstelen arc mögött..ugyanúgy forrni fog ...tehát az érzés ott lesz. Egyszerűbb ha kiéli, és majd eltűnik. Ha legalább beismeri magának az már egy lépcső.

2010. jan. 18. 17:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ha igazi szerelem akkor semmi szükség rá, mert a szerelme úgyis vele akar lenni minden pillanatban, de igazából én is azt gondolom mint az előttem szóló.
2010. jan. 18. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Én akkor akartam birtokolni a másikat, amikor nem voltam biztos magamban. Bár ezt magamnak is csak később ismertem be...

Most már tudom, hogy elég jó vagyok ahhoz, hogy szeressenek így nem aggódom, tudom hogy így is birtokolom az embereket :) És még erőlködnöm sem kell vagy törni magam érte, hanem megy magától.

Kis önbizalom kell és az, hogy átlendüljön az illető ezen a jelenlegi helyzeten és legyen valami változás az életében, aminek hatására kicsit változik a személyisége. Ez lehet egy kis dolog is csak ebből az állapotból kilendítsen.

2010. jan. 20. 00:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem sokat lehet tenni, ha ez neki a szerelem.
2010. jan. 20. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!