Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tudnék még tenni? 18F

Mit tudnék még tenni? 18F

Figyelt kérdés
A barátnőszerzés témáról lenne szó. Először is, nem vagyok egy top-modell, de nem is vagyok egy csúnya gyerek, kaptam már sok pozitív visszajelzést a külsőmre, és olyan 7-8/10-nek mondanak általában lányok. A 18 év alatt még annyira sem volt alkalmam, hogy megcsókoljak egy lányt, nemhogy még ne legyek szűz.. Nagyon rosszul esik, mikor a 16 éves unokaöcsém papol a csajozásról, én meg hallgatom. Voltak már lányok, akikkel kavartam, de mindig közbejött valami, de inkább valaki, egy másik srác. Van, hogy írogatnak rám, inkább fiatalabb lányok, ismerkedés céljából. Volt, hogy buszon egy 15 éves lánnyal szemeztünk, akkor én 17 voltam, azt hittem, hogy ő is annyi kb, mert annyinak néz(ett) ki, a jelek félreérthetetlenek voltak, mikor leszállt a buszról, visszanézett rám, én meg, mint egy kretén, elkaptam a tekintetem. Mindegy, még párszor megesett ez a szemezés, aztán vettem piát, hogy majd akkor hátha lemerem szólítani, ha van bennem. Vártam hetekig, és nem akart felszállni ott a buszra, ahol eddig, ezért letettem róla, minden nap piával mászkálni a táskámba 2 hétig, azért kicsit merész volt. De Facebookon megtaláltam, és pár hétig még ott emésztettem magam a képeit nézegetve, hogy mi lenne, ha.. Még a PUA-t is elkezdtem olvasgatni, de nem segített, mivel az egész abból indul ki, hogy szólíts le egy lányt. De amúgy erre rá 1 hónapra lett is egy barátja, aki azért nálam jóval jóképűbb, szinte 10/10, akkor is megmondom ezt, ha a lányokhoz vonzódom. Voltak még ehhez hasonló történeteim, de nem fejtem ki, felesleges, mindnek ugyan az a vége, hogy én faképnél maradok, általában önhibából, ami az, hogy nincs merszem leszólítani egy picit is jól kinéző hölgyet. Elkezdtem most a nyáron bulizni, hátha összejön valami. Először ittam is, hogy merjek táncolni, mindig tudom, hol a határ, szóval nem berúgtam, csak ittam, hogy hátha akkor ott sikerül, de ott is csak a szemezésig jutottam el, minden alkalommal.. Rosszul esik, hogy még a pia sem old fel eléggé, pedig nem egy világvége leszólítani valakit. Csávókkal simán megy, még egyszer egy nem igazán szép lányt is megkérdeztem, hogy mit iszik, mert jól nézett ki a pia, és haverom azt akarta inni, tehát, ha egy nem szép lánnyal, és fiúkkal sikerül, akkor miért ne menne? Igazából, tudom, hogy egy balf4sz vagyok, de nem megy és kész. Azt se tudom, már, mit tehetnék még..
2014. szept. 3. 20:39
 1/10 anonim ***** válasza:

Nah, hát kéremszépen a fiatalok "problémáját" éled át jelenleg.

Itt vannak a hibáid:

1. Balf**sznak tartod magad, amiért még nem volt barátnőd.

2. Fájdalmasan leakarsz szólítani mindenkit akiben esélyt látsz, és bele vagy már gebedve.

Nyugalom barátom!

Ahogy Mucsi Mondaná: "Ne rinyáljá barátom! Mer lehánylak bázm***g!"

Amíg ezen feszengsz, nagy valószinű nem fog összejönni semmi.

2014. szept. 4. 14:08
 2/10 A kérdező kommentje:

Na, pont ez az, hogy nem akarok leszólítani senkit, csak akartam, azt az egy lányt, de nem ment, és azóta meg sem fordul a fejemben, mert tudom, hogy felesleges erőlködni.

Nem tartam annak magam, hanem az vagyok, ez mi, ha nem balf4szság, őszintén???

2014. szept. 4. 18:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Majd később megérted miről beszéltem.
2014. szept. 5. 17:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Már így is késő van.
2014. szept. 5. 17:18
 5/10 anonim ***** válasza:
18 vagy.
2014. szept. 7. 14:37
 6/10 A kérdező kommentje:
Pont ezért.
2014. szept. 7. 18:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Ismétlem: 18 vagy. 18!!! K***rvára nem vagy lemaradva semmiről. A 14-22 évesek között ez népbetegség már, amiben te is szenvedsz. Kb minden 5. ember ebben szenved, és mindenki azthiszi hogy levan maradva, meg hogy béna, stb. Közbe magatoknak okozzátok az egész szenvedést.
2014. szept. 7. 19:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem igazán van az ismeretségi körömben olyan ember(14 év feletti) akinek ne lett volna eddig párkapcsolata, velem ellentétben. Igaz, ők ezt nem tudják, hogy én vagyok a kakukktojás, de ezzel én nem vagyok előrébb.
2014. szept. 7. 19:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem írok ide többet, mert az egyetlen szánalmas dolog benned az az, ahogy próbálod nyögve-nyelve győzködni magad és engem, hogy te szánalmas vagy.

Szóval ha körülötted mindenki evett már kekszet, és csak te nem, akkor te vagy a világon az egyetlen aki nem evett kekszet?

Csak arra kérlek hogy gondolkodj, a többi rajtad múlik.

2014. szept. 7. 22:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Pont ezt tetszem már egy jó ideje, hogy próbálom elfogadni, hogy ez van, majd megváltozik, de ez a duma, hogy bizonygatom, hogy szánalmas vagyok, meg sajnáltatom magam, minthogy változtatnék ez is sablon szöveg, mert mondom, eddig próbáltam nem törődni vele, de ez az igazság, nem kell áltatni magam, meg átverni magam, ez tényleg balf4szság, és tudom, gondolom, hogy nem csak én vagyok az egyetlen ilyen ember, biztosan így van, ez igaz, de akkor az a többi is ilyen szerencsétlen mint én, és még csak nem is vagyok csúnya, se hülye, se semmi nem terel ebbe a helyzetbe amiben most vagyok, mégis itt tartok, ami gondolom nem mások hibája. Ennyi.
2014. szept. 8. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!