Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi ütött belém? Mi ez? Baj...

Mi ütött belém? Mi ez? Baj van odabent?

Figyelt kérdés

Mostanában igen rákaptam a fotózásra. Azóta érdekes a viselkedésem. Világ életembe spontán, részletek felett elsikló ember voltam. Mostanában meg elcsodálozok egy-egy profi fotón, hogy milyen jó, elgondolkodom, hogy hogyan csinálhatta, milyen megvilágosítás, stb.

Múltkor kimentem a térre, este fotózni. Lefotóztam egy szűk utcát, és elég zajos lett a fotó. A fejembe jobbra-balra kavarogtak a gondolatok, nem láttam, koncentrálni se tudtam. A következő pillanat az volt, hogy ülök a földön összekuporodva és sírok. Mi van velem? Mi volt ez? Lehet hogy az elrontott kép okozta? Segítsetek, kérlek! Teljesen bekattantam :S

2010. jan. 17. 14:30
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Hát te tényleg be vagy állva xD
2010. jan. 17. 14:43
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
Picit tényleg olyan,mintha bekattantál volna. Nehogy skizo legyél a végén,akinek a kép is beszél (lásd: 'zajos lett a kép') Szerintem egy időre hagyj fel a fotókkal,és élőben figyeld meg a részleteket. Ennyit nem ér a fotózás.
2010. jan. 17. 14:47
 3/9 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem meg csak egy átlagos art kiscsaj vagy. Mostanában mindenki fotóz, és mindenki különleges betegségeket, látomásokat talál ki magának. Ne várd már el, hogy itt biztosítsanak be afelől, hogy különleges vagy. Tucat dolog a fotózás, ha tényleg szeretnéd, akkor nem próbálnál ezzel minden figyelmet magadra irányítani, csak csinálnád.
2010. jan. 17. 15:26
 4/9 A kérdező kommentje:
szerinted ha kitalálom magamnak akkor netre anonim teszem fel? gondolkodj már egy kicsit!
2010. jan. 17. 15:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nincs szerintem.
2010. jan. 17. 19:15
 6/9 anonim ***** válasza:
az utolsó két sor valami bajra utal. Addig mindne oké. Én is hobbifotós vagyok, de azért bőgni nem szoktam, még ha el is cseszek egy vissza nem térő piianatképet. Szal nálad vmi baj van. Írj mailt.
2010. jan. 18. 00:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát azért az,hogy az utcán a földön ülve sírsz,mert nem lett jó egy kép...szerintem nem kicsit durva.
2010. jan. 21. 14:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Az 1-3 sor az oké. Velem is így van, csak nálam a rajzolásnál. De miért kezdtél el bőgni?
2010. jan. 21. 18:19
 9/9 Zenon ***** válasza:

Szerintem kitört belőled egy művészi hajlam!Komolyan.

Ezzel nincs semmi baj,a fotózáshoz is szem kell,érzék.

Hogy a sírást ez váltotta ki,vagy valami más az ok,azt ebből nem tudom megmondani.Szerintem más az ok.

2010. jan. 21. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!