Lehetséges, hogy a bulizás változtat meg jó irányba? 18F
Figyelt kérdés
Manapság elkezdtem járni, tegnap is voltam, nem berúgni, szórakozni. És mostanában, mintha mindenben a jó dolgokat látnám, többet vagyok happy, jobban érzem magam, és várom a hétvégét, az emberekkel is nyitottabb vagyok, azt vettem észre. Meg nem annyira "gyökerek" velem, mint régebben sokan, mondjuk ez lehet, hogy a kondizás miatt van.. :) Még fiúk is megdicsértek ma este is, hogy jó a hajad, meg van stílusod, rendescsávó vagy stb. Mintha valami változna. Lehetséges ez a bulizás miatt?2014. aug. 30. 12:34
1/2 anonim válasza:
Persze, egy kis szórakozás után jóval kiegyensúlyozottabb az ember, lazább, jobb a közérzete, ami megjelenik a kapcsolatokban is.
Ilyen a szex is:D
2/2 anonim válasza:
Lehet igen sok boldogság hormon keletkezik a jó hangulat miatt, jól érzi mindenki magát, csak másnaposnak nem olyan kellemes lenni és ha zúg a fejed sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!